ДС: Вучић да поднесе оставку због веза са мафијом

ДС: Вучић да поднесе оставку због веза са мафијом

Демократска странка позвала је данас председника Србије Александра Вучића да поднесе оставку због, како наводе, повезаности власти са мафијом.

У саопштењу се наводи да Демократска странка годинама указује на повезаност Александра Вучића и његовог најближег окружења са криминалним круговима.

„Резултат те сарадње је енормно богаћење породице Вучић, њихових кумова и сарадника, док су му криминалци, попут групе Вељка Беливука, чували власт. Данас, када безбедносне службе неколико држава поседују материјалне доказе сарадње режима и криминалаца у виду њихове међусобне преписке и снимака најмонструознијих кривичних дела, поставља се питање да ли је Вучић тиме уцењен и чије је налоге, на штету националних интереса, принуђен да испуњава“, наводи се у саопштењу.

Демократска странка поручује да Вучић због свега наведеног није достојан да и даље обавља функцију председника државе, јер због повезаности режима са мафијом може бити угрожена чак и државност Србије. Хитна оставка Вучића је једини чин који Србију може бар делимично извући из криминалног блата и срамоте у коју нас је увукао режим.

Агенције

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

НАПРЕДЊАЦИ ПУЦАЈУ: Пали Београд, Нови Сад, Ниш...

НАПРЕДЊАЦИ ПУЦАЈУ: Пали Београд, Нови Сад, Ниш…

И док Александар Вучић трчи да пре РИK-а, као да смо у Северној Kореји, први …

Њујорк тајмс: Вучић у Србији испробава нове облике цензуре медија

Њујорк тајмс: Вучић у Србији испробава нове облике цензуре медија

Са новим, мање репресивним тактикама, земље попут Србије, Пољске и Мађарске користе врло ефикасна средства …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *