Насловна / Србија / Политика / Пајтић: Шутановац наноси изборну штету Ђиласу, а мене клевеће у напредњачком маниру
Пајтић: Шутановац наноси изборну штету Ђиласу, а мене клевеће у напредњачком маниру 1

Пајтић: Шутановац наноси изборну штету Ђиласу, а мене клевеће у напредњачком маниру

НЕКАДАШЊИ председник Демократске странке Бојан Пајтић најавио је данас да ће поднети тужбу против актуелног председника ДС Драгана Шутановца и његових сарадника због тога што су га, како наводи, оптужили за финансијске малверзације.

„Нисам могао ни да сањам да ће ме за финансијске малверзације оптуживати неко из сопствене странке. Клеветање никада није било демократски манир. Прећутао сам лажи које неки људи месецима преносе по странци… преко поновљених јавних клевета не могу прећи и нико не би. Ко каже да би, каже јер није мета. Због свега наведеног, не преостаје ми ништа друго него да против Драгана Шутановца и свих његових сарадника који су учествовали у клеветању, поднесем тужбе“, навео је Пајтић на свом Фејсбук налогу.

Он је навео да је Шутановац на 28. годишњицу странке наводима да је Пајтић један од оних који су „девастирали ДС“ најавио „пуштање у медије памфлета под називом Извештај радног тела за утврђивање финансијског стања и контролу начина трошења финансијских средстава ДС“, који је јуче освануо у јавности.

Пајтић је навео да је свестан да су наводи који су се појавили у том документу, а које је назвао „ужасним лажима напредњачког типа“, усмерени на то да нанесу штету некадашњим функционерима ДС-а Драгану Ђиласу и Александру Шапићу на београдским изборима „као носиоцима две, потенцијално најјаче листе“, а да он није био примарна мета.

„Имам прилично јасну слику због чега Драган Шутановац овако урушава опозицију на једином нивоу на коме она данас може поразити и угрозити режим – нивоу Београда. Претпостављам да је сваком јасно и коме једино иде у прилог овакво његово понашање“, навео је Пајтић.

Он је додао и да када је био председник ДС никада није изговорио лошу реч на рачун претходника или било кога из странке и да не напада никога из опозиције, посебно не пред изборе.

Бета

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Шутановац је од Демократске странке направио месни одбор СНС 11

Шутановац је од Демократске странке направио месни одбор СНС

У одбрани лика и дела сатанисте Вучића заједно са остатком сатанистичке војске јуче се нашла …

Ој, ливадо, росна траво, пашњаче, пашњаче... 12

Ој, ливадо, росна траво, пашњаче, пашњаче…

Демократска странка саопштила је да ће њен кандидат за градоначелника Београда бити лидер странке Драган …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *