Став

Молери у акцији

Народни посланик Владимир Ђукановић је после објављеног снимка, са сигурносних камера лутрије Србије изјавио, да се бавио послепоноћним кречењем фирме у чијем управном одбору седи. Само од себе се намеће питање, чему су служили пословни кофери, и зашто је један народни посланик и члан управног одбора био задужен за поноћно кречење.

Све ово би прошло незапажено, да лутрија Србије није једина лутрија на планети која годинама прави губитке, иако се бави играма на срећу на којима још нико није изгубио. Други несрећни случај се десио недавно са сумњивим извлачењем куглице број 21. Када се све ово повеже, постаје сасвим јасно да није било у питању кречење него тапетарски радови.

Владимир Ђукановић и пријатељи из СНСа су током деведесетих навикли да уместо тапета лепе новчанице које је појео инфлаторни ток. Ове естетске навике се тешко решити, и екипа тапетарских стручњака се бацила на посао улепшавајући своје радно окружење које ће бити на проби током све ближих избора.

Зато народе, језик за зубе, о укусима се не расправља.

Апис, Апсолутна деструкција

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Ух, среће! Имамо керамичара, роштиљџију, молера и да не набрајам остале са купљеним дипломама, са поткивачким курсевима и којекаквим вечерњим школама, милина од “усрећитеља” народа. Такви лажу још неписменије од себе а остале ј…у у главу! Овамо се приказују као “патриЈоте” а лоповчине какве никада нико није имао у власти!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!