Србија

Чанак измислио братаницу!

Курир открио идентитет две женске особе које су биле у друштву Ненада Чанка док је тукао Павла Лешановића – реч је о Данијели Бојић и Алиси Масловар из Београда, од којих ниједна није двадесетогодишњакиња

БЕОГРАД – Забројао се.

Ненад Чанак, лидер ЛСВ, који је у ноћи између суботе и недеље с два пријатеља претукао Павла Лешановића, то није урадио, како је сам тврдио, да би заштитио своју двадесетогодишњу братаницу!

Братанице нема

Како Курир сазнаје, Чанак је те ноћи био у друштву Данијеле Бојић и Алисе Масловар, две девојке које живе и раде у Београду. Ниједна од поменутих девојка није, како их је Чанак описао, „двадесетогодишња братаница“. Напротив. Бојићева је менаџер продаје и има 31 годину, док до Алисе Масловар нисмо успели да дођемо, али сазнали смо да има 40 година.

Бојићева јуче није желела да говори за наш лист. Пошто смо је позвали и представили се, рекла нам је да је на послу и да не може да разговара.

– Позовите касније, на послу сам и не могу да причам – рекла је кратко.

Ни у другом покушају да чујемо њену страну приче нисмо успели јер нам је спустила слушалицу. Данијела Бојић касније се ипак јавила Куриру, али, и не саслушавши наше питање, упорно је понављала: „Немам коментар“ и прекинула везу.У биографији коју смо нашли на интернету Бојићева је себе описала као изузетно мотивисану, флексибилну, динамичну, амбициозну, професионалну и вредну особу. Навела је да воли спорт, књиге и кинематографију, као и да је учествовала на неколико трибина посвећених болестима зависности (дрога, алкохол), те да је добровољни давалац крви.

Чанак ћути

Коментар Ненада Чанка на ова сазнања нисмо добили.

Подсетимо, и Лешановић је тврдио да Чанак те ноћи није био са братаницом, него са две девојке.

Г. Раковић – Б. Бојић

 

Курир

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!