Хроника

Сиротињо, цркни! Ово је вила Чеде Јовановића у Грчкој коју продаје за 6 милиона евра! (фото)

Прича се да ову луксузну некретнину коју је купио пре пар година продаје због дугова

Појавила се информација да је лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић одлучио да прода своју вилу на Миконосу, а помиње се да вреди преко 6 милиона евра.

Ако вас занима како изгледа његова луксузна некретнина, коју је купио пре неколико година, доносимо вам слике:

Јовановић је иначе познат по луксузном начину живота. Власник је фирме “Агрохуб”, две куће и стана, и врло често путује на егзотична места са којих поставља фотке на друштвеним мрежама.

Еспресо.рс

фото: фото: Марина Лопичић

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Ovaj LDP Ceda nema ni dana radnog staza! Ti sirotinjo ne mozes ni u WC da odes u firmi, gdje vam predlazu da nosite pampers pelene! I pored toga sto se nakrao i ogradjivao ovih zadnjih 15 godina,Ceda vredja celu srpsku populaciju,sa obe strane Drine!
    E Srbijo zemljo bez karaktera! U gov..ma si do donje gubice,sa ovakvim perspektivnim mladim liderima! Partizani su streljali ako neko jabuku uzme iz tudjeg,a nekamo li ovaj drogeras koji javno prodaje neku tamo vilu opranu preko offshore racuna,pazi 6 miliona! Nicija do zore nije gorela Cedomire!

    1. Ceda smece, za primer streljati, a ti jataganac matora komunjaro ne seri za tvoje partizane. Oni su uzurpirali srpskoj intiligenciji i vidjenim ljudima inovinu i stanove, i doselili komunisticke parazite kao sto je cedo a i ti. Ali to sebi ne priznajes jer vam je poreklom slicno, ,,KOMUNJARSKO”.

    2. JATAGANAC,NAJBOLJI SI!!! PETOOKTOBARSKA POLITICKA ELITA JE SAHRANILA SRBIJU:”EKONOMSKI,SOCIJALNO,POLITICKI,NACIONALNO,MORALNO,DUHOVNO I DEMOGRAFSKI”. KOLIKO NAM DOBRO IDE,VIDI SE PO TOME STO JE SRBIJA PROSLE GODINE IMALA NAJVECI NEGATIVNI PRIRODNI PRIRASTAJ,ZA POSLEDNJIH 70 GODINA,OD 1945 GODINE!!! SVE SU TO POSLEDICE PETOOKTOBARSKE LIBERALNE DEMOKRATIJE I NEOLIBERALNOG KAPITALIZMA!!!

  2. Kako bre zardi toliki navac ?I ti si nosio gajbe kao Marko Milosevic ili sto ce nositi sin AV AV AV. >opurdo jedna Gle prodaje vilu za sest milona evra .Jeli zna neko odakle toliki novac.Jadna ti je nasa Srbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!