Александар Обрадовић изнео доказе да је Вучић ментор "корупционашке хоботнице у Крушику"
фото: ФоНет

Александар Обрадовић изнео доказе да је Вучић ментор “корупционашке хоботнице у Крушику”

Председник Заједно за Србију и један од лидера Савеза за Србију Небојша Зеленовић изјавио је данас да је узбуњивач из ваљевске војне фабрике Александар Обрадовић уживо у телевизијској емисији изнео доказе да је председник Александар Вучић „ментор корупционашке хоботнице у Крушику“.

„Сада је свима јасно да је Александар Вучић, преко једног од својих кумова Дарка Глишића, заправо ментор и заштитник нелегалних послова са оружјем и пљачке Крушика. Преко Дарка Глишића, Вучићевог кума, Српска напредна странка је формирала организовану групу која је оштетила Крушик за више десетина милиона евра а за исту суму прибавила противправну имовинску корист трговцима оружја“, оценио је Зеленовић у писаној изјави.
Зеленовић је рекао да то доказује чињеница да је из послова са Крушиком готово истиснута државна фирма СДПР а да је партијском командом убачен ГИМ, којег заступа отац министра полиције и фирме Слободана Тешића, „трговца оружјем и званичног финансијера СНС“.

„Они су по нижим ценама од СДПР, готово по ценама коштања, куповали робу из Крушика, а често их продавали и по дупло вишим ценама. Где је завршила зарада од више десетина милиона евра, председниче Вучићу?“, упитао је Зеленовић.

Он је оценио да шокантно звучи Обрадовићева тврдња да је Глишић „у посрнули Крушик“ запослио 2.000 људи на одређено време.

„И ти људи претворени су у капиларне гласове, фабрика је доведена до пропасти, а сада ће грађани Србије, кроз уплате из буџета за спас компаније и неплаћање јавних дажбина које Крушик има, платити сумануту и пљачкашку политику режима. Тих 2.000 људи који морају да прехране своје породице нису ништа криви. И они деле судбину 230.000 људи које режим држи на уговорима о раду на одређено време, као полузапослене, јер их у сваком тренутку могу оставити без посла ако откажу послушност“, рекао је Зеленовић.

Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ОТKРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ИНСПЕКТОР ЈОВИЋ УБИЈЕН ПОСЛЕ ХАПШЕЊА БЕЛИВУKА: Желео да открије јавности ко му пакује аферу!

ОТKРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ИНСПЕКТОР ЈОВИЋ УБИЈЕН ПОСЛЕ ХАПШЕЊА БЕЛИВУKА: Желео да открије јавности ко му пакује аферу!

Награђивани инспектор Дејан Јовић, који се због учествовања у битних истрагама, међу којима је и …

ВУЧИЋ И ВУЛИН У ПАНИЦИ: Адвокати Беливука и Миљковића тражили изузеће заменика тужилаца!

ВУЧИЋ И ВУЛИН У ПАНИЦИ: Адвокати Беливука и Миљковића тражили изузеће заменика тужилаца!

Новинарка Newsmax Adria Јасмина Добриловић, поводом тога што председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих …

2 Коментара

  1. Ti ljudi su tu i zaposleni, kao i u drugim drzavnim ustanovama, da budu balans zdravom razumu, da se narod ne buni na ocigledne lopovluke i ostale mahinacije koje sprovodi vlast, vec da se cuti, pst, letnuce nam kraci…

  2. I STA CEMO SAD, PSIHOPATO ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *