Александар Шешељ: Бошко Обрадовић више урадио за Вучићев рејтинг него цела посланичка група СНС

Александар Шешељ: Бошко Обрадовић више урадио за Вучићев рејтинг него цела посланичка група СНС

Посланик Српске радикалне странке Александар Шешељ оценио је да је власт дала легитимитет понашању опозиције, јер није санкционисала њихово понашање и напад на посланика на улазу у парламент.

Сад се такмичите на степеницама парламента ко ће дуже да издржи у штрајку глађи, правите спрдњу од највишег законодавног тела, рекао је Шешељ током расправе о амандаманима на предлоге изборних закона.

Не могу да објасним колико је ненормално да шеф посланичке групе странке која на изборима узме 48 одсто гласова штрајкује глађу да би одговорио на потезе тамо неке странчице, рекао је Шешељ и оценио да ово не би смислили ни надреалисти, ни Монти Пајтон.

Свака част Мартиновићу, нек издржи што дуже, можда ће (Владимир) Орлић сада да дође до изражаја и буде изабран да у следећем мандату он штрајкује глађу, рекао је Шешељ, који истиче да власт не треба да имитира оне који су на политичкој маргини.

Ви брутално нарушавате углед Скупштине Србије, оценио је он, ругате се грађанима који треба да гласају на изборима 21. јуна

Тај (Бошко) Обрадовић је урадио више за рејтинг Александра Вучића него цела ваша посланичка група, па пута десет. Која је логика овога испред парламента, питао је он.

Испред Народне скупштине током преподнева посланик Миладин Шеварлић је почео штрајк глађу због односа власти према питању Косова, а потом је председник покрета Двери Бошко Обрадовић почео штрајк глађу због ситуације са изборним условима.

Након тога су и шеф посланичке групе Српске напредне странке Александар Мартиновић и његова колегиница Сандра Божић “придружили” штрајку због изостанка реакције тужилаштва на инциденте испред парламента у петак.

У овом тренутку испред парламента је око 30 грађана и десетак полицајаца, док комунални радници постављају заштитну ограду.

Фонет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Шта су све Зорана и Вучић сакрили: Тајна документа Рио Тинта

Шта су све Зорана и Вучић сакрили: Тајна документа Рио Тинта

Студија изводљивости подземне експлоатације лежишта ллитијума и бора Јадар је урађена још прошле године, а …

Телеком Србије ће британску Премијер лигу плаћати више од Кине

Телеком Србије ће британску Премијер лигу плаћати више од Кине

Телеком Србија ће плаћати чак 900 одсто скупља права за пренос утакмица Премијер лиге у …

Један коментар

  1. ПерунГромовник

    Pa treba jebati majku I lončaru I ostalim govnima, neka oni svoju decu vakcinišu jebo li im pas mater džukačku u usta! Dajte narode motke u ruke i isterati sva ta govna iz skupštine, jer dinose zakone da nam deca budu njigovi zamorćići. Treba ih sve povešati na jarbol ispred te skupštine jer drugačiju smrr ne zaslužuju! DABOGDA crkli i DABOGDA im SVE živo po kući pocrkalo do deteta u kolevci! AMIN!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *