понедељак , 23 новембра 2020

Александар Шешељ: Бошко Обрадовић више урадио за Вучићев рејтинг него цела посланичка група СНС

1.3
(3)

Посланик Српске радикалне странке Александар Шешељ оценио је да је власт дала легитимитет понашању опозиције, јер није санкционисала њихово понашање и напад на посланика на улазу у парламент.

Сад се такмичите на степеницама парламента ко ће дуже да издржи у штрајку глађи, правите спрдњу од највишег законодавног тела, рекао је Шешељ током расправе о амандаманима на предлоге изборних закона.

Не могу да објасним колико је ненормално да шеф посланичке групе странке која на изборима узме 48 одсто гласова штрајкује глађу да би одговорио на потезе тамо неке странчице, рекао је Шешељ и оценио да ово не би смислили ни надреалисти, ни Монти Пајтон.

Свака част Мартиновићу, нек издржи што дуже, можда ће (Владимир) Орлић сада да дође до изражаја и буде изабран да у следећем мандату он штрајкује глађу, рекао је Шешељ, који истиче да власт не треба да имитира оне који су на политичкој маргини.

Ви брутално нарушавате углед Скупштине Србије, оценио је он, ругате се грађанима који треба да гласају на изборима 21. јуна

Тај (Бошко) Обрадовић је урадио више за рејтинг Александра Вучића него цела ваша посланичка група, па пута десет. Која је логика овога испред парламента, питао је он.

Испред Народне скупштине током преподнева посланик Миладин Шеварлић је почео штрајк глађу због односа власти према питању Косова, а потом је председник покрета Двери Бошко Обрадовић почео штрајк глађу због ситуације са изборним условима.

Након тога су и шеф посланичке групе Српске напредне странке Александар Мартиновић и његова колегиница Сандра Божић „придружили“ штрајку због изостанка реакције тужилаштва на инциденте испред парламента у петак.

У овом тренутку испред парламента је око 30 грађана и десетак полицајаца, док комунални радници постављају заштитну ограду.

Фонет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Вучићу лажове, све нам је теже и црње“

4.7 (12) Ову колумну почећу понављањем завршног дела текста „Док си ти „поносан“ на нас, …

Компанија Фајзер од које Вучићева банда тровача купује вакцину подмићивала докторе у Србији?

4.6 (11) На сајту РТС-а се може наћи чланак из 2012 године под насловом: ”Афера …

Један коментар

  1. ПерунГромовник

    Pa treba jebati majku I lončaru I ostalim govnima, neka oni svoju decu vakcinišu jebo li im pas mater džukačku u usta! Dajte narode motke u ruke i isterati sva ta govna iz skupštine, jer dinose zakone da nam deca budu njigovi zamorćići. Treba ih sve povešati na jarbol ispred te skupštine jer drugačiju smrr ne zaslužuju! DABOGDA crkli i DABOGDA im SVE živo po kući pocrkalo do deteta u kolevci! AMIN!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend