Антене ХААРП опасније од нуклеарних силоса

5
(1)

НЕУОБИЧАЈЕНЕ временске непогоде које погађају Србију немају искључиво природне узроке, већ су и резултат покушаја људи да модификују климу, рекли су у уторак стручњаци Машинског факултета у Београду на промоцији књиге „Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“ аутора Елане Фриланд.

Ово је друго дело у издању Машинског факултета које се бави савременом применом мање футуристичких проналазака Николе Тесле, на којима се базирају модерне војне технологије.

– Овом књигом Машински факултет наставља мисију да из новог угла проучaва дело нашег највећег научника и истовремено прати савремене примене његових идеја – рекао је проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета, обраћајући се многобројној публици, коју су највећим делом чинили стручњаци, од универзитетских професора до експерата за безбедност. – На првом месту оних које су, супротно његовим хуманистичким визијама науке, довеле до развоја нове генерације оружја. Одговорност академске заједнице је да јавност на рационалан и научни начин упозна са овим технологијама, нарочито ако могу да произведу временске непогоде какве су нас управо снашле.

Књига Елане Фриланд је у САД изазвала бурне реакције, јер цитира чак 1.500 извора, од којих су највећи број званични документи и патенти, укључујући и онај под именом „Метод и опрема за модификовање региона у Земљиној атмосфери, јоносфери, и/или магнетосфери“. Реч је о изуму америчког физичара Бернарда Истлунда, творца и директора првог високофреквентног емисионог постројења ХААРП на Аљасци.

– Данас у свету, према доступним подацима, постоји 47 таквих постројења. Суштина ХААРП је војна употреба за загревање јоносфере ради стварања „огледала“ од плазме и изахоризонтних радара. На данашњем нивоу развоја ракетног наоружања све је у брзини реаговања на напад, па је с војног становишта злоупотреба јоносфере била неизбежна уз помоћ примене постројења које називамо ХААРП. Постоји непрестана трка у развоју система за превентивно откривање удара између Русије и САД – објаснио је рецензент књиге проф. др Момчило Милиновић са Катедре Машинског факултета за системе наоружања.

Са промоције на Машинском факултету,фото Б.Субашић

Да би систем ХААРП функционисао, јоносфера, али и други делови Земљине атмосфере су засипани тонама високопроводних честица званих кемтрејлс.

– Онда је уочено да на тај начин могуће утицати на временске прилике или ширити болести и рођена су нова оружја – каже др Милиновић.

Сврха објављивања књиге „Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“, како је речено, није стварање панике злоупотребом страха јавности од непознатог, већ управо супротно – рационализација проблема.

– ХААРП је заиста гранична област у којој примена једне технологије улази у друштвену проблематику, јер њоме могу да се остваре политички и војни циљеви. Класични оружани сукоби још постоје као манифестација, али их је ова технологија, опаснија од нуклеарних силоса, превазишла. Застрашујућа је сама идеја о такозваном нелеталном, несмртоносном оружју којим неко може да утиче на временске прилике тако да изазове уништење усева, масовну глад и као последицу друштвене и политичке потресе – закључио је Владимир Давидовић, уредник издања, помоћник српског министра правде.

Поплаве на београдским улицама, фото Д.Миловановић

ПОГЛЕД ИСПОД ЗЕМЉЕ

ЕМИСИОНЕ станице ХААРП служе и за испитивање морских дубина ради откривања противничких нуклеарних подморница и унутрашњости Земљине коре.

– Данас је таква томографија Земље реалност, што се видело недавно кад су Американци приказали прецизне податке о севернокорејским тунелима за нуклеарне пробе, иако су они 800 метара у тлу.

Б. СУБАШИЋ, Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ево како да бесплатно набавите оружје у Србији (видео)

4.3 (3) Док су се грађани САД, али и неких других земаља, наоружавали у куповали …

АЛАРМАНТНО Преко ноћи ничу 5Г антене по Србији, у 18 часова први протест!? (фото)

4.7 (83) Редакцији „Србин инфо“ јавио се велики број читаоца, који сведоче да преко ноћи …

Један коментар

 1. S koje li ste kruske malopre pali da mi je samo znati!?
  Pa, da l’ ima neko normalan od tzv naucnika da konacno prestane da ovako baljezga o konkretnim, vidljivim, poznatim oruzjima kojima se vec decenijama sluze u svetu!?
  Da l’ je moguce da ste jos u sferi „teorije zavere“, inace nepostojece i izmisljene kategorije, tj termina koji su upravo oni koji sve ovo koriste i izmislili i plasirali medju tup narod, pa ceprkate po blatu k’o mala deca i onako pomalko plasljivo pricuckate o o otvorenim i zastrasujucim eksperimentima koje vrse nad covecanstvom!?
  Znate li uopste kad je pocelo zaprasivanje i upotreba HAARP postojenja u kombinaciji sa njim!?
  Jos davne 1946.. da, da, procackajte malo usi, glavu, mozak, imate sve na internetu, postoje ljudi koji se decenijama bore protiv toga, koji sire znanje o tome po svetu, samo vi grdni blejavi ovde naprasno postadoste svesni da tu „ima necega“.
  Ma, ‘ajde, bre!? Stvarno!?
  Ma, idite, bre, u persun!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend