Аустријанци, Мађари, Румуни, Бугари, Македонци, Грци, Словаци, Пољаци:  Сви су они луди само си ти Вучићу паметан!

Аустријанци, Мађари, Румуни, Бугари, Македонци, Грци, Словаци, Пољаци: Сви су они луди само си ти Вучићу паметан!

0
(0)

Слушајући и гледајући Александра Вучића и његове небулозе које свакодневно изваљује човек више не зна шта да ради. Да ли да се смеје или плаче. Да те Вучићеве небулозе погађају само њега човек би могао од јутра до мрака по вас дан да се смеје тим идиотизмима које захваљујући медијима имамо прилике да слушамо. Међутим када се размисли о последицама тих небулоза и идиотизама које наш врли премијер свакодневно изваљује онда човеку дође да плаче.

Док се све земље у нашем окружењу бране од страховите навале миграната са Блиског истока и из Африке и то како која зна и уме наш премијер је Србију отврорио на изволите. Не само да му то није доста већ он мигранте и јавно позива да дођу у Србију што је учинио у неколико наврата?! Земље у српском окружењу и они који их воде су по логици премијера Вучића ксенофоби и заостали док је он оличење европских вредности. 

Мада неће бити да је то баш тако. Александар Вучић и политика коју он води нису никаква оличења европских вредности јер те европске вредности једноставно НЕ ПОСТОЈЕ. То је једна најобичнија маркетиншка крилатица којом припадници евро-атлантске НВО заједнице трују српски народ већ више од две деценије. Проблем Александра Вучића је његова национал-социјалистичка прошлост. Он је до пре неку годину његову политику темељио на мржњи према другима и од времена када је политиком почео да се бави итекако и то дебело профитирао управо зхаваљујући тој слободно се може рећи фашистичкој политици.

Није то била национално свесна српска политика већ анти-српска политика коју су креирали обавештајни елементи припремајући све оно што је се догодило са Србијом у протекле две деценије.  Од жестоког националисте и може се слободно рећи фашисте, Александар Вучић је постао либерални ЕУ конвертит. Као и сваки други конверит он себе и своја нова усвојена веровања и идеологију мора свакодневно да доказује и да по правилу буде већи католик и од папе. 

У српској слободномислећој јавности често се чује како зидови и ограде не могу зауставити талас миграната што је најортодокснија глупост. У самом нашем комшилуку Бугари су према Турској подигли систем запрека и ограда који одлично функционише и који је талас миграната са Блиског истока веома ефективно усмерио на Грчку. Тако мигранти са Блиског истока данас радије ризикују да се удаве у Егејском мору него да крену на бугарску ограду и бугарску полицију. Зато се од миграционог цунамија тек неки проценат креће преко Бугарске која је на време препознала опасност и обезбедила и осигурала своју државну границу.

Такву ситуацију ћемо ускоро имати и са другим комшијом, оним на северу. Мађарском. И они су одлучили да системом запрека, ограда и препрека обезбеде своју земљу од мигрантског цунамија. Како време буде пролазило Мађари ће све слабости у том систему затварати и онемогућити улазак миграната. То је само питање времена. Тако да апсолутно не стоје тврдње да ограде и запреке не функционишу. Оне поред физичке имају и огромну психолошку компоненту. 

Пошто Александар Вучић легитимитет његове издајничке политике црпи из нивоа понизности и слугерањства који показује према Бриселу, Лондону и Вашингтону, он је дужан да сваки дан доказује и јавно показује његово ново конветитско лудило. Од национал-социјализма  до либерелног фашизма и није неки далек пут. Тако је Србија захваљујући болесним умовима још једанпут постала полигон за иживаљавање евро-атлантских елита које би мигранте веома радо да оставе у Србији али никако не би да их виде на улицама њихових градова. Тамо где тих миграната има у Западној Европи они нису нити интегрисани нити истопљени у мелтинг поту западне бућкуриш цивилизације. Они се сви налазе у гетима која су одбачена од стране земаља и народа у којима са налазе. Било да је реч о скандинавским земљама, Бенелуксу или остатку Европе.

Тамо нема никавих интеграција и мулти култи процеса. То су најобичније будалаштине којима су елите западних земаља пуниле главу сопственим народима а то је оно што данас слушамо и из уста Александра Вучића. 

Често понављам да ће после владавине Александра Вучића Србија остати спаљена земља. Он веома добро зна да се то од њега и очекује. Да од Србије направи спаљену земљу и да уништи све што се може уништити. Он нема више никаквог избора јер ће између њега самог, његовог живота и некакве евентуалне будућности и Србије и српског народа и његове будућности увек изабрати само Александра Вучића.

 

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Додик: ЕУ треба да прихвати део миграната, а други део да врати у земље из којих су дошли

Додик: ЕУ треба да прихвати део миграната, а други део да врати у земље из којих су дошли

5 (2) Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик поручио је данас на састанку …

ОВО ЈЕ ЕПИЛОГ ВИШЕЧАСОВНЕ БИТКЕ СА 2000 МИГРАНАТА КОД САРАЈЕВА: Повређени полицајци, уништена возила (видео)

ОВО ЈЕ ЕПИЛОГ ВИШЕЧАСОВНЕ БИТКЕ СА 2000 МИГРАНАТА КОД САРАЈЕВА: Повређени полицајци, уништена возила (видео)

5 (6) У сукобу миграната и полиције, у кампу Блажуј код Сарајева, повређена су два …

6 Коментара

  1. Сораб Сербски

    Овако, молим редакцију да се позабави датанидтима у нашој власти и да напишу чланак о томе.
    На овој слици где је дотични велеиздајник вУЧКо, видимо да додирује наочаре и намешта их, што је један од знакова припадања масонима, али видимо да то ради тако што их намешта прстима у знаку сатане што даје за значење припадности обожавања сатане као што смо код Зоке министарке видели главу козе која је исто симбол сатане, оно што је оставио на јастуку Богу и написао „То ти је од мене“.
    СРБИЈУ ВОДЕ САТАНИСТИ, ОБОЖАВАОЦИ САТАНЕ, ПРИПАДНИЦИ МАСОНА И ЗАТО РУШЕ ЦРКВЕ, МАНАСТИРЕ И СЕКУ ЗАПИСЕ!!!

  2. Moже му се кад смо постали Зомби народ, који своје последње трзаје свести и неслагања изражава клампарањем по тастатури.

  3. SATANA-ZNAK RUKOM+++ i smeje se uz to…. Pederi vole Satanu – kod koga mogu da orgijaju svi na gomilu i siluju malu decu: eno slika, kako miluje migrantsku decu po glavi…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend