Генералка „чишћењa“ - културоцид, етничко чишћење и демографски инжењеринг

Генералка „чишћењa“ – културоцид, етничко чишћење и демографски инжењеринг

0
(0)

Један од битних задатака маринетске власти у свакој земљи је губљење националног идентитета.

Breaking News – Ваљевска Грачаница, 31 август 2015: полиција у раним јутарњим часовима упала у Цркву Светог Арханђела Михаила и похапсила присутне вернике. Нови успех Небојшине полиције у „борби против тероризма“ за резултат ће имати уништење средњевековног манастира саграђеног у доба Немањића.

спровођење заједничке политике - рушења Православних Цркви
спровођење заједничке политике – рушења Православних Цркви

Грачаница је преживела векове Турске окупације, оба светска рата, нацистичку окупацију, НАТО бомбардовање али не и НАТО марионете на власти. Средњевековни манастир само је још једна у низу жртви окупаторског режима, који ће поделити тужну судбину „записног храста“ и рано-хришћанске базилике испод коридора 10.

Зоранино министарство и Вучићев режим по Србији раде исто што џихадисти у Сирији, или њихов пријатељ Рама у Абланији. Богомоља Грчке православне цркве светог Атанасија у селу Дрми срушена је пар дана пре Ваљевске Грачанице. Извођачи радова су различити – методе исте.

 

Према дефиницији Пољског правника Рафаела Лемпкина – по којој га УН препознају као геноцид:

„Геноцид је сваки акт који за последицу има уништење народа, укључујући ту културне напоре да се избрише језик, идентитет или националност, као и исељење народа из своје домовине“

Такозвани „културоцид“ – Cultural Genocide, подразумева систематско уништење културних и религијских објеката, праћено искорењивањем језика и писма (ћириличног), цензури јавних медија и „прочишћавању“ архива и историје од идеолошки неподобног садржаја.

два добра друга два пријатеља Беч - give me five
два добра друга два пријатеља Беч – give me five

Демографски инжењеринг – метода етничког чишћења

Насилна промена демографске структуре становништва је суптилна метода етничког чишћења, која се у Србији одвија двосмерно. Млади, школовани и талентовани се од страних абмасада подстичу да напусте земљу – у коју се досељавају и легализују Цигани из Немачке и исламисти Афричке и Блиско-Источне регије.

списак округа за Исламизацију и Африканизаију - мапа
списак округа за Исламизацију и Африканизаију – мапа

Изменама закона, спорним међународним споразумим и кршењем Устава Републике, Србија не само да увози – већ и легализује оне који немају правних основа за држављанство. Привилегован статус оправдан „мањинским правима и инклузијом“ илегалним досељеницима обезбеђује бесплатне куће и станове, школовање, здравствено осигурање и привилеговано запошљавање – све то на рачун домаћег становништва.

Економски геноцид над Србима огледа се у „привилегији“ финансирања и изградње кућа свакоме ко дође у Србију. Отежано долажење до посла, зарад „инклузије“ тера све већи број да напусти земљу – што је од самог почетка и био циљ овакве политике.

Методично уништење српског аграра последњих 15 година резултовало је тихим геноцидом села. Пописом из 2011 године детаљно је аналитички обрађена свака празна кућа, старачко домаћинство и њива у Србији. Предлог да се у празних 1,600 српских села населе исламисти из Африке и Блиског Истока није последица, већ планирани циљ.

Првобитни предлог насељавања имиграната у „пусте“ округе у Србији због негативне рекације јавности биће модификован. Бриљантна идеја домаћих колаборациониста је примена шаблона по којој су насељена лица из реадмисије – равномерно по свим општинама, уз њихов тачан број под доменом „државне тајне“.

Цензура брендирана као „политичка коректност“

Све већи број становништва свесног аутистичне државне политике почиње да нарушава „идилу“ режимских медија. Моћно оружје цензуре јавности је познато као „политичка коректност“, за чије спровођење су – осим режима и партијских органа, задужене сорошитске НВО.

Сорошитски култови - само пусти воду
Сорошитски култови – само пусти воду

Медијска самопромоција у неограниченим количинама има за циљ убедити јавност у оправданост „вишег циља“ – за који се примају девизне дневнице. Њихова пропаганда се базира на Гебелсовој идеји да „сто пута поновљена лаж постаје истина“. Етикетирање сваког другачијег мишљења као „политички некоректног“ само је почетни корак елиминације неподобних.

Цензура слободе говора спроводи се застрашивањем терминима као што су „ширење панике“ или „говор мржње“ – што је сваки говор другачији од њиховог. Претње ликвидацијом су логичан наставак, а уколико ни то не уроди плодом – пребијање и хапшење независних новинара у Србији нису преседан, већ модус операнди.

Глобализам и наднационалне струкуре државних и НВО институција функционишу по мафијашком систему, у коме циљ оправдава средство.

„свако противљење интересима мафије ставља вас на листу за одстрел – која искључује право на помиловање“

Инфо Анонимни

Референце:
http://anon.in.rs/?p=3009
http://anon.in.rs/?p=3260
http://anon.in.rs/?p=3085
http://anon.in.rs/?p=2831
http://anon.in.rs/?p=2967
http://srbinaokup.info/?p=64296
http://www.srbijadanas.net/vucicevi-sektasi-su-danas-zatrpali-rano-hriscansku-bazililu-iz-cetvrtog-veka-a-uskoro-ce-i-da-je-asfaltiraju/
http://facebookreporter.org/2015/08/30/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%83%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BC-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4-%D0%BA%D0%BE%D0%B4/

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Под НАТО чизмом протерано пола милиона Срба са својих огњишта

Под НАТО чизмом протерано пола милиона Срба са својих огњишта

0 (0) Под НАТО чизмом протерано је око 500.000 Срба са својих вековних огњишта. НАТО …

Србија је дубоко разорачана присиством израелских пилота и технике на хрватској прослави етничког чишћења Срба

Србија је дубоко разорачана присиством израелских пилота и технике на хрватској прослави етничког чишћења Срба

0 (0) Србија је дубоко разочарана због учешћа израелских пилота и борбених авиона у обележавању …

Један коментар

 1. Сораб Сербски

  „Војна тајна“ о потапању Ваљева

  (Стручна студија „Енергопројекта“ о размерама последица пуцања бране Стубо-Ровни коју ЈП „Колубара-Ровни“ безаконито, деценијама већ, подиже повише Ваљева, намеравајући затрти и највећу Светињу овог дела Православне Србије и занавек загадити подземне ресурсе питке воде којима Ваљево предњачи у Европи).
  Пре свега никада нису извршена сеизмолошка испитивања на локацији будуће бране, нарочито неопходна стога што велика пукотина између тектонских плоча Јадарске и Јадранске(где се очекује епицентар будућих земљотреса) пролази линијом Маљен, Повлен… што је на само пар километара од бране.

  Као доказ ове велике опасности усред те бране имамо велико брдо издробљеног гранита, гранита који се временом издробио услед интезивног померања тла у овом епицентралном појасу(овај дробљени гранит, који се минирањем лако претвара у ситан шодер, Ваљево одавно користи као основни извор тампона за крпљење путева).
  !?! Усред „будуће бране Стубо-Ровни“ налазе се огромне стене издробљеног гранита услед трења огромних тектонских плоча које се сударају у овом епицентралном земљотресном подручју !?!

  Никада нису извршене ни процене утицаја на природну средину, јер би по једногласним истраживањима хидрогеолога, прљава барска вода загадила све подземне воде Ваљева(Пакаљско врело, Градачко врело…) по којима је Ваљево најбогатији град у Европи.

  Поред многих других штетних утицаја по физички опстанак Ваљеваца најпогубнији је, ипак, духовни потоп – тј. могуће душегубно затирање чудотворног немањићког манастира Грачанице,
  тог великог благослова Божијег који нас је досад очувавао на овом трусном и непријатељском завишћу натапаном нам тлу.

  Како нисмо у могућности одштампати широј јавности на увид доле предложену Вам књигу (која детаљно говори о чињеници да би после пуцања бране разорно рушилачка вода била за 13 минута у Ваљеву и да би потом расла око пола сата до висине око 15 метара, и о размерама штете од Ваљева до Обреновца) навешћемо овде и спремљени предговор монаха-немонаха Антонија овом „необјављеном издању“, потом укратко изведени суштински закључци из књиге и поговор поменутом „необјављеном издању“ православног публицисте Ранка Гојковића, и на крају комплетна књига студије Енергопројекта из 1988 о процена ма штете услед пуцања бране Стубо-Ровни повише Ваљева.

  Скраћена верзија поменуте књиге планирана за штампу (испод које следи и комплетна књига)

  Предговор научној студији Енергопројекта – тој, Србима, „књизи Опомене“

  Господ Љубави нам је, чак и оваквим, тврдовратим и разузданим Србима, оставио Cвој велики благослов у виду чудотворне прастаре Цркве – манастира Грачанице ваљевске……
  https://istinoljublje.wordpress.com/војна-тајна-о-потопу-ваљева/

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend