ДОБАР дан, Миленко Ковачевић крај телефона, заинтересован сам да купим стан у будућим кулама крај Саве. Да ли можете да ми дате нешто више информација о продаји некретнина. Овим речима репортер „Новости“ је јуче, као обичан купац, позвао број из објављеног огласа за куповину станова у „Београду на води“.

– Зграде ће се зидати крајем лета, најкасније средином септембра. Станови ће бити од једнособног, до четворособног – љубазно каже оператер.

Колико ће коштати и каква ће бити структура?

– Засад немамо формирану цену. Ово је још рана фаза да се она формира, али реално је да ће бити већа од 20 до 30 одсто у односу на тај крај Београда. Нисмо у могућности ни да вам кажемо каква ће бити структура, ни квадратура. То ће се тек знати на лето – и даље љубазно прича оператер.

Која је локација где ће се налазити објекат?

– Негде око километар узводно од Бранковог моста. Биће ту негде близу Старог савског моста.

Да ли имате неки план или огледни простор са пројекцијом будућих кула и станова у њима?

– Макета која је представљена у Кану биће изложена у згради некадашњег „Геозавода“.

Осим макете, да ли имате још нешто, како бисте привукли потенцијалне купце. Продајете некретнине, а не знате ни цену, ни квадратуру, ни тачну локацију?

-Господине, ово је све још у раној фази, али ја вам саветујем да се пријавите на наш сајт, преко кога ћете мејлом добијати благоворемено све нове информације о реализацији овог пројекта – јуначки, без одговора на питања „Новости“, бранио се симпатични оператер.НУДЕ И ПОСАО

КОМПАНИЈА „Игл хилс“, која гради „Београд на води“, на популарном сајту за проналажење посла „Инфостуд“ поставила је два огласа. У једном траже извршног асистента (секретарске и административне послове), а у другом стручњака за односе са медијима. Рок за пријаве је 30. март.

 

М. Т. КОВАЧЕВИЋ, Новости