Брнабићка, батали ти "пандорине папире" и Ђиласа него да отворимо истрагу о малтешким?
фото: Танјуг

Брнабићка, батали ти “пандорине папире” и Ђиласа него да отворимо истрагу о малтешким?

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић говорећи о лажним оптужбана да министар финансија Синиша Мали поседује 24 стана у Бугарској навела је да се овде ради о замени теза, те позвала да се испита шта је са минионима Драгана Ђиласа.

– Документа без правног тумачења нису доказ ничега. Све оно што сам стигла да погледам, ништа ново нисам видела од оног што је већ објављивано. Не постоји нека нова информација на коју није одговорено, што није истражено од стране надлежних органа – рекла је Брнабић-

Премијерка је истакла да се у тим документима ради о 2012. години када Синиша Мали није имао политичку функцију.

– Оно што ми је занимљиво, да подвучем, је то што се ради о 2012. години када Синиша Мали није имао политичку функцију и причамо о томе шта је он радио пре него што је почео да се бави политиком. И да је он, кажете, или кажу они, имао 24 стана пре него што је почео да се бави политиком. Ја колико сам видела све податке, то није тачно. То је лаж или погрешна интерпретација или погрешно или намерно.

– Имате опет Драгана Ђиласа који није имао ништа пре него што је почео да се бави политиком, али је сам пријавио након што је, престао да се бави политиком, или није престао, али грађани су рекли да неће више бити на власти, који је онда сам пријавио 619 милиона евра. Човек пре своје политичке каријере није имао ништа, или је имао 70.000 евра, а након политичке каријере 619 милиона. Његов брат није имао стан, а након политичке каријере свог брата има 29 станова у центру града.

Премијерка је још једном нагласила да није истина да је Синиша Мали имао 24 стана.

– Ми замењујемо тезе на тако епохалан начин. Причамо о томе шта је човек имао (а није имао 24 стана) пре него што је почео да се бави политиком. Је л’ данас има више? Нема. И причамо о Ђиласу који након што је почео да се бави политиком имао 619 милиона евра.

Новости.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Шабац: СНС батинаши моткама , штанглама и чекићима батинали миран народ (видео)

Шабац: СНС батинаши моткама , штанглама и чекићима батинали миран народ (видео)

Председник странке Заједно за Србију (ЗЗС) и лидер Отворене грађанске платформе Акција Небојша Зеленовић на …

Политичко крило нарко-мафије изабрало ново руководство

Политичко крило нарко-мафије изабрало ново руководство

У Хали спортова “Ранко Жеравица” на Новом Београду, у 10 часова јутрос почела је изборна …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *