Чеда прашак код Вучића у министарској фотељи?!

Чеда прашак код Вучића у министарској фотељи?!

Београд – Како тврди извор близак преговорима о формирању нове Владе, Александар Вучић планира да под своје скуте стави и Чединог предизборног партнера Ненада Чанка, чији ће ЛСВ највероватније бити део владајуће гарнитуре у Војводини.

Овим потезом Вучић би добио не само разумљиво оправдање зашто је уопште расписао ванредне изборе, већ и бољу одбрану против проевропских странака у парламенту.

„Он још није преломио, али тренутно је ближи одлуци да, уместо социјалиста, у владу зове Чеду и његов ЛДП. Тиме би се створио утисак да је Србија после ванредних избора заиста добила нову, промењену владу. Имајући у виду да ће европске интеграције играти значајну улогу у будућем Вучићевом мандату, ЛДП се чини као бољи савезник напредњацима“, објашњава неименовани извор београдског листа.

Није занемарљиво да је ову могућу погодбу између Вучића и Јовановића индиректно наговестио управо Чедин коалициони партнер Борис Тадић, који је рекао да његов СДС неће правити никакве дилове с напредњацима у републичкој и покрајинској власти, али да је „свака чланица коалиције СДС-ЛДП-ЛСВ власна да сама одлучи о томе“.

И у предизборној кампањи било је очигледно да су Тадић и Јовановић у не баш присним и партнерским односима, што је кулминирало у изборној ноћи, кад је лидер СДС пред новинарима викао на Чеду да га не прекида док говори.

Правда

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић јавно признао да га контролишу агенти немачке владе инсталирани као саветници у његово окружење

Вучић јавно признао да га контролишу агенти немачке владе инсталирани као саветници у његово окружење

Ми имамо једног Немца кога је поставила немачка влада, он је мој саветник и јако …

ДОГОРЕЛО: Адвокати заказали велики протест 1.јула, зову народ на улице! (видео)

ДОГОРЕЛО: Адвокати заказали велики протест 1.јула, зову народ на улице! (видео)

Адвокати Србије обавештавају јавност да је Министарство правде, упркос очигледно спорном нацрту Закона о парничном …

2 Коментара

  1. Ja neznam za koji kurac tamo glasate i koje promjene, a uvjek jedni te isti u vladi .

  2. Зашто уопште жели тог издајика у влади. Он уопште није заслужио да живи у Србију треба га протераати за Албанју,тај Чедо Говедо реко да се Косово Албанизира,да нато имају право.Ја кажем да Вућић неби требао ни да на то помисли,ако жели да следеће изборе добије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *