Цела Европа је шетала током овог викенда, само сте ви били затворени као канаринци одлуком једног хистеричног човека…

4.7
(13)

ада вам један човек противуставно суспендује скупштину, преузме њене надлежности, а практично цела струка и цела опозиција и сви медији громогласно ћуте о томе, онда дођете у ситуацијју да вас неки кинески лекар затвара у кућни притвор.

Цела Европа је шетала током овог викенда. И држала одстојање. Само сте ви били затворени као канаринци одлуком једног хистеричног човека који се иживљава над нацијом.

Да ли ће овако и следећег викенда? Потпиши петицију против 24. часовног полицијског часа.
https://www.peticije.online/ukini-24-policijski-cas

Ове лудачке мере ће УНИШТИТИ ДОМАЋУ ПРИВРЕДУ, пољопривреднике и предузетнике. Зато вам досађујем сваки дан. Пробудите се. И објасните СВИМ људима у вашем окружењу.

Хистеричан човек који је иизвршио државни удар је буквално довео Kинезе како би имао оправдање за сво ово лудило којим нас малтретира. Ниједне чињенице у овом тексту нема. Само лаж да људи не поштују мере. Сви поштују мере држања одстојања. Сви. Нико није луд да се зарази од било чега, па и од овог вируса.

Kоја смо ми банана држава постали. Ниједног стручног лекара. Само СЗО надри-лекари, СНС лекари и сада кинески лекари и политичке поруке.

Места заразе сигурно нису ни паркови ни улица. Да није можда да покушавају да прикрију да је највећи број људи заражен приликом прикупљања потписа за СНС, СПС, Шешеља, Шапића, ПОKС, Чанка и Чомићку, Заветнике? 140.000 људи се гурало да да потпис.

Kинески лекари: Због неодговорних увести полицијски час 24 сата

Велики број грађана Србије не носи заштитне маске, а на улицама је превише људи, каже члан тима кинеских стручњака за борбу против корона вируса Гуо Јубјао.

Извор: Саша Радуловић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Делови Србије под водом: Ванредно у неколико општина, у току евакуација (видео)

0 (0) Због обилних падавина у неколико општина у Србији проглашена је ванредна одбрана од …

Успорен саобраћај на ауто-путевима, пиротски округ БЕЗ СТРУЈЕ, проглашена и ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА (видео)

5 (2) Широм Србије снежни намети направили су ошти хаос, многа села су одсечена, велики …

Један коментар

  1. Tokom bombardovanja ’99. u Beogradu jednog jutra osvanuo je grafit: „Proleće je, a ja živim u Srbiji!“ Prekrečili su ga, a da nisu bio bi aktuelan, kao da je juče napisan. Proleće je, a ja živim u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend