ВУЧИЋЕВИ ЕКСПЕРТИ! Управник болнице за пацијенте оболеле од корона вируса на сајму је ВЕТЕРИНАР!
Радивоје Анђелковић ФОТО: Министарство одбране

ВУЧИЋЕВИ ЕКСПЕРТИ! Управник болнице за пацијенте оболеле од корона вируса на сајму је ВЕТЕРИНАР!

Пуковник др Радивоје Анђелковић начелник је Одељења за ветеринарство у Војсци Србије, а по отварању привремене болнице он је постављен на место управника!

Поред дискутабилних услова са којима се пацијенти са блажим симптомима коронавируса свакодневно сусрећу на Сајму, на челу тима лекара и медицинског особља постављен је ни мање ни више него ветеринар, особа која није стручна за лечење људи.

Његово појављивање у јавност први пут је било пре недељу дана, када је компанија ДИС Сајму донирала прехрамбрене производе.

Подсетимо, и пре отварања ове привремене болнице људи су били скептични, нису знали шта да очекују. Затим су се у јавност појавили снимци и фотографије прљавих, недезинфикованих војничких кревета. Људи су се жалили на штрокаву постељину и војничке ћебади који су смрдели.

Такође, пре неколико дана избио је и пуч пацијената који су се побунили јер након четири дана нису добили резултате тестова, због чега су најавили и штрајк глађу! У саопштењу они су навели да је тамо расуло, да нико ништа не зна, као и да је главни епидемиолог Б.Љ. у позним годинама и да није способан да води рачуна о пацијентима на које се сумња да имају коронавирус. Четири дана су седели на Сајму, не знајући да ли су заражени или не.

Поред дезорганизације, тамошњи пацијенти су потпуно дезинформисани, немају здравствене картоне, нико им не мери температуру, а немају ни званичну потврду да ли су позитивни или негативни на вирус.

И поврх свега, управник овог објекта је ветеринар! Шта грађани још могу да очекују? Где су границе импровизације и дезорганизације? Kолику цену ћемо платити због незнања и бахатости људи који су данас на власти?

Питања на које данас нико нема одговор.

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Аустралијски министар здравља примио вакцину AstraZeneca и после два дана завршио у болници

Аустралијски министар здравља примио вакцину AstraZeneca и после два дана завршио у болници

МИНИСТАР здравља Аустралије Грег Хант хоспитализован је са „сумњом на инфекцију“ након што је примио …

“Док чекамо на Вучићево обећање, продајемо стоку за џабе”

“Док чекамо на Вучићево обећање, продајемо стоку за џабе”

У Србији тренутно постоји између 10 и 12 хиљада грла утовљене јунади која немају купца …

2 Коментара

  1. Какав наводни председник такви му и експерти и стручњаци. Наводни. Он је само дебљи и дебљи а сисе му већ добра тројка. Мора да су му хормони као и он сам полудели.

  2. nas car satanista, sa rogovima, kozjim usima i papcima, dao svog lekara bolesnima a ovi tu cast odbijaju.
    ni konj, ni magarac, pa ni jarac ne znaju sta za bolest imaju, pa car konta kako ce ljudi da znaju, a njihovog doktora smrt nazivaju.
    ovaj bre sluzi nato armiju predatorsku i zversku, iskusan satanista i caru veran, izlecice i ovu stoku nerazumnu, mutavu i nista nevidecu, pa ni cara jarca s magareci naravi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *