Да ли ви можете да поверујете да је ОВО председник једне европске државе? (видео)

Да ли ви можете да поверујете да је ОВО председник једне европске државе? (видео)

Да ли ико у Србији може да поверује да нам је ОВО са видео снимка председник државе? И докле мислите да овог психопату држите на том месту да нам брука претке, отаџбину, прошлостз и будућност? Схватате ли ви људи коначно са каквим психопатом и болесником имате посла?

 


Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Политичко крило нарко-мафије инфлитрирано у државни врх наставља обрачун са полицајцима који су разбили нарко легло Јовањицу

Политичко крило нарко-мафије инфлитрирано у државни врх наставља обрачун са полицајцима који су разбили нарко легло Јовањицу

„Интерес да премести Сенту Миленковића из Одељења за борбу против дрога у Одељење за ратне …

Сурова статистика приказује како нас је за само једну деценију своје тираније Вучић довео до пакла

Сурова статистика приказује како нас је за само једну деценију своје тираније Вучић довео до пакла

Статистика је сурова, прецизно показује трагично стање у коме се налази Србија. Годишње умре 14 …

Један коментар

 1. kratak je put, iliti metamorfoza, od sorte kerece, do majmuna i zmije i azdaje picouste iz kamenjara, rupa u vrzuna, siprazja nekih cibuljica.
  dok pojede leb s pastetom od stakora i guja kamenjarskih, i doceka se mame iz nocne smene, prodje mladost, i ne bi nista od vaspitanja domacega, neg osta ono pasce kom priroda dala da ujeda, otima i za sobom smrt i govna ostavlja.
  od mala vucica izraste i osamostali se zver paklena, satana i monstrum, ala i drekavac koji na grbaci jasi, kurati magarac, vukodlak cupavi i ko sto se u narodu prica a ja kumova zmija i azdaha picousta, sto i danju i nocu plasi razumne ljude a babama krezubim, neumivenim i cupavim radost donosi a kako i ne bi kad vestice sa keradiom opste.
  a onda oko njega, ne zna im se broja, bosanci maloumni, sibicari, jarci smrdljivi, konjusari, izme/t/cari, servi, uvek robovi i sluge tudjina, sve gori od gorega, zlica i zlikovac, nistarija, niko i ista od nikoga, covekoliki majmuvi i talog ljudski.
  uf umori se nabrajajuci a jos ima, nema kraja prici o majmunima.
  i ko sto poce, zmija i azdaja picousta, grdnu snagu ima,
  jaci je od petorice koji ga napadaju s ledja, jaci i od zena rospija, strah i trepet bezumnim akademicima, a snjim jedino djaci mice jovanovica sa kupljenim diplomama i doktoratima.
  prica se da izuci prava oboja, zato ga i videse da zaseda svetim sinodom i bi odlikovan sa ordenom svetoga, a vest je i u zanatu i pravu civilnom, ko sto prilici oduvek djavolima.
  nema veceg ni pametnijeg od njega ko zlu sluzi, bas celikom ga treba nazvati, karaguzom i jebcem pred kim pokleknu novinarke u pisanju neveste pa aj s njim prave rozmari bebe a posle zive na drzavnom budzetu a od beba nove zmije iazdahe postaju da vladaju ne samo u meziji superior vec i na celom balkanu.
  takvo cudo vlast uzurpiralo, o svem sam odlucuje, a okupljeni oko njega muda mu i spolovilo na krivini zanose, nigde nikoga junaka iz prosta naroda, nigde Svetoga Georgija, kazu umalo ga azdaha ubi usred budima grada, pa pobeze u zemlje protestanske odkud protestuje sve do danasnjega dana.
  u razgradjenoj avliji u kojoj ovo cudo zivi kazu nema nista sem stoka, suka i rogata, a blata i izmeta do kolena, rraste tamo sano korov i kopriva, dudinja i dzenarika guzicarka /nazvana zbog nacina sadjenja/, masni artija od bureka, prdez, smrad i dreka od reda ni mrva.
  a azdaha drma li drma, svima milo, od onog sto ostalo, a oni sto imanje, kuce i znanje imali u tudjini.
  i ako nevest u zanatu knjizevnom, al malo bolji od marica skupljaca knjiga, pisao bi jos, al kome i za koga, nit stoka zna slova, nit ume citati, muce i rice a ja ne umem tog jezika a mozda je i naj pametnije cutati jerbo ko mnogo sere moze dobiti po picki, u to ne treba sunljati, sem ako nisi od Principa, vest u bacanju koplja i kamena sa ramena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *