Да ли Вучић уз помоћ Милене Поповић креће у обрачун са Звонком Веселиновићем и Миланом Радоичићем?

Да ли Вучић уз помоћ Милене Поповић креће у обрачун са Звонком Веселиновићем и Миланом Радоичићем?

Невенчана супруга убијеног косовског политичара Оливера Ивановића Милена Поповић изјавила је да је „невероватно“ да ће у току суђења које је почело у Основном суду у Приштини „бити саслушано 100 сведока а да она није позвана да сведочи“.

Поповић је за телевизију Прва изјавила да је неколико пута давала изјаве у предистражном поступку, када је „имала контакт са тужилаштвом“, додајући да сада „нема контакт“.

„Неки од сведока који ће сведочити имају информације који су директно добили од мене“, казала је Поповић и подсетила да је од суда позив да сведочи добила и прва Ивановићева супруга „коју није видео 20 година“.

Поповић је рекла да ће „пратити читав процес“ преко адвоката који ће бити присутни на суђењу, јер јој је важно „да чује шта ће рећи сви ти сведоци и они који су оптужени“.

Она сматра „да сви они који су се нашли на оптужници треба да буду саслушани“, а међу њима и Звонко Веселиновић и Милан Радоичић.

Поповић је рекла да је „страшно“ што суђење почиње више од три године после убиства.

„Прво рочиште ни на шта посебно не указује, није прочитана оптужница, речено је само шта се ставља на терет оптуженима који су помагали починиоцима“, рекла је Поповић и додала да јој наредно рочиште које је заказано за 30. август не улива поверење да се суд тиме озбиљно бави и да је на трагу откривања починилаца.

Она је рекла да сматра „да сви они који су се нашли на оптужници треба да буду саслушани“, а међу њима и Звонко Веселиновић и Милан Радоичић.

„Свако име које се спомиње у оптужници треба буде саслушано. Ово је озбиљан и компликован случај, важан за сваког човека на Косову и Србији“, казала је Поповић.

„Позвала сам Вучића да му објасним зашто сам изашла“

На питање зашто је напустила салу Скупштине Србије у време док је подношен извештај о Косову и Метохији, Поповић је рекла да је то било због присуства Радоичића, као и да би она то урадила у било којој ситуацији али да „није имала прилику да се с њим нађе у истој просторији“ раније, већ је то био први пут.

„Постоје разлози зашто сам напустила“, казала је Поповић која је и посланица Српске напредне странке, не прецизирајући их.

„Поштујем председника Александра Вучића, поштујем странку којој припадам, жао ми је што је то било за време његовог говора. То је мој лични став и однос, то сам урадила из својих личних побуда и разлога“, казала је Поповић.

Додала је да је после тог свог чина позвала председника Србије да му објасни зашто је то урадила.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Kако се дописивао “Савет за безбедност”: Kолувијине људе раскринкале поруке

Kако се дописивао “Савет за безбедност”: Kолувијине људе раскринкале поруке

Један оф главних доказа којим тужилаштво располаже у поступку “Јовањица 22 била је пресретнута телефонска …

Вучић хапси Небојшу Стефановића и Дијану Хркаловић због ликвидације М. Огњановића!? (видео)

Вучић хапси Небојшу Стефановића и Дијану Хркаловић због ликвидације М. Огњановића!? (видео)

Предраг Пеђа Поповић, угледни новинар, заменик главног уредника магазина Таблоид, листа против мафије, открива сплет …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *