fbpx

Деспотавац: У селу Липовица поставили контејнере за смеће, сељаци у чуду

0
(0)

У селу Липовица засеок Грчко поље, општина Деспотовац, где људи живе у брдима без асфалтног пута и крећу се по макадаму и где је растојање од куће до куће и по километар, два општинари поставили контејнере за смеће и увели сељацима наплату за одвожење смећа?! Пошто је председник села добар са општинским председником због свог неког сеоског туризма поставили су људима у брду контејнере пар комада на неких два, три километара и увели плаћање смећа.

Наводна фирма ФЦЦ-Гроуп из Лапова представништво у Београду је поставила те контејнере за смеће. Прво што је сам пут неприступачан поготово зими где нико не жели да чисти нарочито општина. Гласине које се преносе селом кажу и да је Вучићев брат Андреј купио некадашњу државну фарму БЕЛА РЕКА која је у том селу.

Пошто су позвали менаџера ФЦЦ-Гроуп фирме за смеће он је сељацима одговорио је стигао допис за контејнере од председника села јер се село Липовица сматра као туристичко.

Тако да данас ссељаци који дотичне контејнере и не користе нити за њима има било какаве потребе плаћају глобу за одвожење смећа које иначе нико не одвози јер нити има смећа нити пута до истог.

Србијаданас.нет

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Београд: Напредњаци свечано отворили контејнере за смеће

0 (0) Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић лично је учествовао у дељењу 280 нових …

Аустрија наручила контејнере за избеглице

0 (0) Аустријске власти, суочене са непрестаним таласом имиграната, предузима додатне мере за смештај избеглица …

Један коментар

  1. srbija je SPAHILUK ORGANIZOVANOG KRIMINALA !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *