Ђорђевић: Власт организовала Беливукову криминалну групу

Ђорђевић: Власт организовала Беливукову криминалну групу

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић оценио је данас да је власт „организовала“ криминалну групу Вељка Беливука и Марка Миљковића, осумњичену за најтежа кривична дела, међу којима и убиства.

Ђорђевић је у писаној изјави навео да „операције Беливуковог клана добијају на значају од момента када Братислав Гашић, по указу Александра Вучића, постаје директор Безбедносно-информативне агенције“.

„Они су фабриковали случај Јајинци, цео онај смешни и наводни атентат на Вучића, само да би правили медијску помпу и сменили прошлог директора БИА. На чело те институције потом долази Гашић, са задатком да отвори простор Беливуковом клану“, навео је лидер Ослобођења а пренео тај покрет.

Додао је да се паралелно одвија процес „чишћења Управе криминалистичке полиције од поштених полицајаца“ и „увођење сумњивих ликова попут Горана Папића и Дијане Хркаловић у УKП“.

„Ради се о осмишљеном плану да се безбедносне службе подреде операцијама једног криминалног клана, којим се управља директно из куће Вучића у Јајинцима. Зато га и зовемо Јајиначки клан“, навео је Ђорђевић.Оценио је да „расформирање Јајиначког криминалног клана“ мора да буде први задатак полиције и правосуђа „након ослобођења Србије“.

Новинска агенција Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Док Србија нестаје у демографском мраку Вучићева министарка Чомић промовише истополне заједнице

Док Србија нестаје у демографском мраку Вучићева министарка Чомић промовише истополне заједнице

Гордана Чомић, министарка за људска и мањинска права и друштвени дијалог, и поп певачица Сара …

Ђерлек: Све је спремно за ковид пропуснице, ускоро финална одлука

Ђерлек: Све је спремно за ковид пропуснице, ускоро финална одлука

Државни секретар у Министарству здравља Мирсад Ђерлек рекао је да се очекује да ће седница …

Један коментар

  1. TUŽE SAMI SEBE, POŠTENO??

    Prijava protiv Vučića i Vulina zbog slučaja Belivuk, koja mora da pokaže nevinost vladajuće ljude da nisu umešani je bacanje prašine u oči voljenih građana. Ovo je verovatno prva prijava (tužba) samih sebe u našoj zemlji. Da potsetim, svojevremeno gradonačalnik Novog Sada Miloš Vučević podneo je tužbu protiv Aleksandra i Andreja Vučića zbog kriminalnih radnji u poljoprivrednom dobru “Jovanjica”. Šta se desilo? Dokazana je pred sudom, normalno, njihova nevinost, a Vučević se “obrukao” i još crveni kada se seti tog slučaja. Tako će biti i ovog puta, nevinost ostaje nevinost, normalno za lakoverne. Šta je ovo ljudi moji? Poštenje, ako ga ima! Vulin je ovde u prednosti, ima ženinu tetku, koja će uskočiti u pomoć, ako zatreba. Ko ima svoga ima uz sebe i Boga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *