ЂОРЂЕВИЋ: Вучић је створио Беливуков клан, сада покушава то да сакрије

ЂОРЂЕВИЋ: Вучић је створио Беливуков клан, сада покушава то да сакрије

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић оптужио је у саопштењу Александра Вучића да покушава да од јавности сакрије политичке везе криминалног клана ухапшеног Вељка Беливука и заштиту коју су годинама уживали.

Ђорђевић истиче да је видљиво како лидер СНС преко својих медија покушава да „читаву причу о овом клану пребаци на Црну Гору, а грађане обмане како се не ради о домаћој криминалној групи са јаким везама у политици, безбедносним структурама и спорту – већ о групи која је тобоже увезена из Црне Горе, а у Србији се појавила тек тако, случајно“.

„У старом маниру глумљења жртве, таблоиди су већ измислили да тај криминални клан покушава да ликвидира Вучића по некаквом налогу из Црне Горе“, додао је лидер Ослобођења.

Он је објаснио да се то чини како би се јавност убедила да СНС нема никакве везе са наведеним криминалцима.

„Грађанима је након ове афере јасно да су напредњаци уствари највећа криминална организација у Србији и да је СНС само политичко крило мафије која је запосела Србију а којом управљају браћа Вучић – Јајиначки клан“, оптужује Ђорђевић.

Председник покрета Ослобођење истиче да врх СНС контролише криминалце и хулигане, те да се ради о њиховим људима који су лансирани у организовани криминал тако што су добили политичку заштиту и подршку у безбедносним структурама:

„Заузврат ти криминалци обављају прљаве послове за СНС. Нападају политичке противнике, новинаре и интелектуалце, застрашују грађане, возају црне џипове на дан избора, праве бакљаде по зградама за време ванредног стања. Та група је обезбеђивала Вучићеву инаугурацију и сукобљавала се са грађанима испред скупштине током летошњих протеста“, додаје Ђорђевић.

Он посебно истиче чињеницу да се ради о блиским пријатељима сина Александра Вучића, Данила, те да се на друштвеним мрежама могу наћи њихове заједничке фотографије из ноћних клубова, ресторана и са утакмица.

„Напредњаци и њихови таблоиди ће вероватно сада да спинују како ја нападам Вучићеву породицу, али да је Вучић толико забринут за своју породицу, заштитио би је од дружења са припадницима нарко кланова“, оштро каже Ђорђевић и закључује:

„Нормални диктатори у свету шаљу децу у интернате по Швајцарској да се школују, а Вучић свог сина шаље међу нарко дилере. Тиме би требало да се позабаве не само безбедносне, већ и социјалне службе.“

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

НОГО изнео непознате детаље о афери „Јовањица“ и Пандориним папирима (видео)

НОГО изнео непознате детаље о афери „Јовањица“ и Пандориним папирима (видео)

Срђан Ного коментарисао је позадину сукоба Александра Вучића и Небојше Стефановића. Бивши посланик је изнео …

Саливен: Вучић преко брата повезан са групацијама које имају упориште у организованом криминалу

Саливен: Вучић преко брата повезан са групацијама које имају упориште у организованом криминалу

Вучић проницљиво користи Русију у сукобу са Западом. Русији прича једну причу, а Западу другу, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *