Доналд Трамп: Ово су покрадени избори, велики механизми су корумпирани, а статистика је потпуно нелогична

Доналд Трамп: Ово су покрадени избори, велики механизми су корумпирани, а статистика је потпуно нелогична

5
(5)

Доналд Трамп поново истерује правду на Твитеру. Он је данас позвао Врховни суд да преиспита резултате гласања на председничким изборима и тврди да је резултат превара, јер су урачунати гласови који су пристигли после законског рока.

Међутим, Твитер је по ко зна који пут обрисао део Трампових твитова, па можемо само да наслутимо како се свака мисао, тачније објава, завршава…

“Требало би да погледамо гласове. Тек започињемо фазу табеларног приказивања. Требало би да погледамо ове наводе. Видимо бројне изјаве под заклетвом да је било превара са бирачима. У овој земљи имамо историју изборних проблема. У Пенсилванији сте наручили…”

“Судија Врховног суда да их натера да одвоје гласачке листиће примљене након законског рока. Била је потребна интервенција правде. То је велика група гласачких листића. Када говорите о системским проблемима, реч је о …”

..како су ови гласачки листићи оверени, ако у систему постоји проблем око аутентификације, то би озбиљно утицало на ЦЕО ИЗБОР – А оно што ме брине је да смо имали преко сто милиона гласачких листића, попут оних у Филаделфији…

..и Детроит је ту, са дугим низом изборних проблема (благо речено) “.

@ЈонатханТурлеи

“Верујемо да су ови људи лопови. Велике градске машине су корумпиране. Ово су украдени избори. У Британији су јутрос писали да су ово очигледно покрадени избори, да је немогуће замислити да је Бајден претекао Обаму у неким од ових држава.”

“…Тамо где је било важно, украли су оно што су морали да украду.

@невтгингрицх”

Доналд Трамп поново се огласио на Твитеру тврдећи да су најновији избори у Америци покрадени, да су велики механизми корумпирани и да је статистика потпуно нелогична.

„Верујемо да су ови људи лопови. Велике градске машине су корумпиране. Ово су украдени избори. Најбољи анкетар у Британији јутрос је написао да су ово очигледно украдени избори, да је немогуће замислити да је Бајден претекао Обаму у неким од ових држава“, написао је Трамп на свом профилу на Твитеру.

Актуелни председник САД Доналд Трамп поручио је раније данас путем Твитера да фаза рачунања гласова на председничким изборима тек почиње и тврди да су очевици на изборима, под заклетвом, говорили да је било изборне крађе.

„Треба да погледамо у гласове. Тек смо у фази рачунања. Морамо да ставимо акценат на све те притужбе са гласачких места. Видимо, слушамо бројне изјаве људи под заклетвом, очевидаца, да је било изборне крађе. А знамо да имамо дугу историју изборних проблема у Америци“, навео је Трамп.

Осврнуо се и на Пенсилванију.

„У Пенсилванији сте имали налог судије Врховног суда да се одвоје на страну гласачки листићи примљени након законског рока. Била је потребна интервенција судије Врховног судије САД Самјуела Алита”, навео је Трамп.

„Када говоримо о системским проблемима, ради се о томе како су гласачки листићи аутентификовани, јер ако у систему постоји проблем око провере аутентичности листића, то онда озбиљно утиче на комплетне изборе. Брине ме и што смо имали преко 100 милиона листића који су стигли поштом у градовима као што су Филаделфија и Детроит. Та два града имају завидну историју изборних проблема, да се блаже изразим“, написао је Трамп на Твитеру.

Присталице обе стране на улицама

Присталице Џоа Бајдена изашле су на улице да прославе проглашење резултата избора у градовима широм САД, а истовремено су одржани и скупови супарничког табора много мањег обима, који инсистира на томе да избори још увек нису завршени.

Спутник, Нова.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мигрант уз помоћ ножа опљачкаo жену у сред Београда, пролазници га ухватили и савладали! (видео)

Мигрант уз помоћ ножа опљачкаo жену у сред Београда, пролазници га ухватили и савладали! (видео)

5 (11) Под претњом ножем, непознати мигрант јуче је у поподневним часовима опљачкао жену на …

Напредњаци су тако стручно почистили ваљевски "Крушик" да тренутно дугује само за воду преко милион €!

Напредњаци су тако стручно почистили ваљевски „Крушик“ да тренутно дугује само за воду преко милион €!

5 (4) Холдинг компанија „Kрушик“, коју је претходне две године потресала афера око продаје оружја …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend