ДУМАНОВИЋ: Вучићу, чека те ћелија! ГИГИЋ: Истина о пребијању Андреја Вучића и Малог! (видео)

4.3
(6)

Имате прилику да погледате интервју бивших припадника МУП-а Републике Србије Милана Думановића (УКП), као и Златка Гигића, бившег припадника Жандармерије, који је осуђен за пребијање Андреја Вучића и Предрага Малог (Синишиног брата) иако су они бахато напали полицију која је по задатку режима обезбеђивала Геј параду у Београду. Послушајте како се Вучићев режим опходи према неподобнима у МУП-у.

Милан Думановић је бивши припадник Управе криминалистичке полиције МУП-а Републике Србије, који је у својству узбуњивача узбунио јавност, заједно са колегом Младеном Трбовићем, о нелегалним акцијама полиције.

Те акције су спровођење по наређењу Дијане Хркаловић, али су Думановић и Трбовић, бивши полицајци Одељења за опсервацију и документовање, оптужени да су у медијима говорили о незаконитим акцијама. Због тога су обојица остала без посла, приведени су, а како се даље развијао случај послушајте у интервјуу.

Златко Гигић, бивши припадник жандармерије, иначе учесник борби на Косову и Метохији где је и рањаван, био је по задатку распоређен да обезбеђује „Параду поноса“ 2014. година, коју је организовао режим. Ипак, тога дана дошло је до сукоба између обезбеђења (Кобри) који чувају Андреја Вучића, брата тада премијера Александра Вучића, и Предрага Малог, брата тада градоначелника Београда Синише Малог, који су бахато провоцирали и гађали флашом жандарме на догађају високог ризика. Шта се све тог дана догодило и како је даље текао судски процес против припадника жандармерије и самог Гигића, послушајте у овом интервјуу.

Саговорници Србин.инфо су се посебно осврнули на опхођење режима Александра Вучића према онима које препозна као неподобне у полицији, макар обављали службену дужност по задатку надређеног.

Говорили су и о тренутним дешавањима у МУП и жандармерији, страху који постоји код Гигићевих и Думановићевих колега од репресије режима, а имали су поруку за младе који планирају да раде у МУП-у и на тај начин служе грађанима и Републици Србији.

Думановић је, као и увек, без длаке на језику рекао шта чека Александра Вучића и све оне који су у криминал огрезли, а део су режима. Иначе, Думановић и Гигић су чланови Покрета Ослобођење, тачније део су Савета за борбу против криминала.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Биљана Живковић: Албанија је древна српска земља! (видео)

Биљана Живковић: Албанија је древна српска земља! (видео)

5 (2) У 41. емисији Разбуђивање гостовала је Биљана Живковић дугогодишњи новинар, публициста, родољуб, русофил, …

Ма пусти те приче о вакцинацији него шта ћемо да радимо са твојим Малтешким папирима?

Ма пусти те приче о вакцинацији него шта ћемо да радимо са твојим Малтешким папирима?

5 (2) Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је седница Кризног штаба за борбу против …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend