ЕПС Снабдевање: Обустављено достављање ЈМБГ

0
(0)

БЕОГРАД – ЕПС Снабдевање је саопштило данас да обуставља даље активности на прикупљању података – јединственог матичног броја грађана (ЈМБГ), поступајући у складу са Упозорењем Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

Такође, сви купци који су се одазвали на позив за доставу података јединственог матичног броја грађана и доставили своје податке уколико желе могу да искористе своје право и опозову доставу тог податка.

„Опозив достављених података може се обавити: у слободној форми писаним путем, дописом или доласком у најближу електродистрибуцију, где ће бити у могућности да попуне унапред припремљен образац и предају шалтерском службенику.

Опозив се, такође, може обавити и попуњавањем обрасца који је објављен на интернет страници ПД „ЕПС Снабдевање” www.eps-snabdevanje.rs који се потом може послати поштом или у форми потписаног и скенираног документа, слањем обрасца електронским путем на е-маил: инфо@епс-снабдевање.рс.

ЕПС Снабдевање из своје базе података обрисаће јединствени матични број грађана (ЈМБГ) за све купце који доставе опозив.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићева сатанистичка секта припрема рушење јод две цркве у Вреоцима код Лазаревца!

4.8 (6) Жељко Стојковић, председник Удружења српски центар екологије из Лазаревца и радник Електроприведе Србије, …

Узбуњивач из Вреоца на мети Грчића, директора ЕПС (видео)

5 (12) Жељко Стојковић, председник Удружења српски центар екологије из Лазаревца и радник Електроприведе Србије, …

4 Коментара

  1. Jel to vazi i za ime tatinog tate?, meni su taj podatak trazili.

  2. PUSTITE STRUJU NA NJIH DACU VAM MATICNE BROJEVE SVIH UKUCANA

  3. Kada je neko bezobrazan i ima silu to je odvratno.
    Posle većeg natezanja EPS je odustao od skupljanja JBMG. Konačno su rešili da poštuju zakon. Međutim i dalje treniraju strogoću i pokazuju bezobzirni bezobrazluk. Mesto da skupljene JBMG brojeve izbrišu iz baze podataka (trivijalna informatička radnja) sada nas teraju da PODNESEMO ZAHTEV ya to na PROPISNO PROPISANOM OBRASCU. Bezobraluk i kako ih nije sramota. Umesto da se izvine i urade sve da se što mirnije izvuku iz ovih grešaka oni nas i dalje maltretiraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *