ФРАНЦУСKA: 14 генерала јавно оптужило Макрона за издају због мигрантског пакта из Маракеша!

ФРАНЦУСKA: 14 генерала јавно оптужило Макрона за издају због мигрантског пакта из Маракеша!

Група највиших француских генерала оптужили су Макрона да је извршио “издају” јер је потписао УН имиграцијски пакт.
Пакт, који су потписале 164 државе у понедељак, укључујући и Француски, дозвољава неограничену миграцију и критику масовних миграција сматра “говором мржње”

Писмо које је потписао генерал Антонин Марзинез са преко 10 генерала, адмирала и пуковника, као и бивши француски министар одбране Чарлс Миљон, упозорава Макрона да овај потез укида суверинитет Француској и даје додатне разлоге да се “већ разбијен народ још више буни”.

Писмо оптужује Маркона “да је крив за ускраћивање демократије и издају против нације јер је потписао пакт без укључивања народа”.

“Француска држава касно схвата немогућност интегрисања превише људи, различитих култура, који су се регруписали у последњих 40 година у области које више нису под законима Републике”, наводи се у писму и додаје се да ће масовне имиграције обрисати француско “цивилизацијско обележје”.

Према Јанис Аткинсон, независној чланици Европског парламента, УН пакт може да преплави Европу са 59 милиона нових миграната у наредних 6 година.

Упозоравајући да би овај план могао да доведе до тога да европске државе “изгубе своју култуту и идентитет”, Атконсонова истиче да би пакт могао да доведе до закона говора мрже који ће направити да је илегално користити термин “илегални мигрант”, и да ће се то заменити термином “нерегуларан мигрант”.

“Биће нелегално не користити њихов језик”, упозорава Аткинсонова, која додаје да европски грађани могу да “се поздраве с демократијом и досадашњим начином живота”, ако се пакт испуни.

Подршка председника Макрона пала је на 18% посто, након нереда и демонстрација против бројних проблема, укључујући порез на гориво и масовне имиграције.

Писмо француских генерала:

Господине председниче,

Потписаћете “Глобални компакт о сигурним, редовним и регуларним миграцијама” 10. или 11. децембра. То ће донети бројна права миграцијама. То може утицати на нашу националну легислативу кроз већ постојеће уговоре и принципе уобичајених одговорности набројаних у овом пакту.

Делује нам да ће од суверенитета остати само начин на који ће се пакт спровести. Не можете одустати од новог дела националног суверенитета без јавне дебате где 80% француске популације сматра да је неопходно зауставити или регулисати драстично имиграцију. Одлуком да сами потпишете овај пакт, дајете додатне разлоге за револт већ љутих и разбијених људи. Kриви сте што поричете демократију и издајете нацију.

Додатно, финансије наше земље се исушују а дуг расте. Не можете ризиковати са скупим позивом за миграцију а да пре тога не покажете да нећете увести нове порезе. С друге стране, морате бити у стању, у погледу безбедности, да сносите последице повезане с доласком додатне европске популације. Kоначно, не можете да игноришете есенцијални део политике, а то је да осигурате сигурност и хармонију. Ипак, ова сагласност може бити одржива једино ако остане одређена интерна повезаност друштва способног да ради заједно, што постаје данас проблематично.

Заправо, француска држава почиње да схвата немогићност интегрисања толико људи, уз додатак других култура, који су се регруписали у протеклих 40 година у области које више не подлежу правима Републике.

Не можете Ви сами да одлучите да обришете наше цивилизацијско обележје и ускраћујете нам нашу домовину.

Зато Вас молимо да одложите потписивање пакта и да закажете референдум на којем ће Французи гласати. Одговорни сте према Французима.

Подржавамо иницијативу генерала Мартинеза против пакта који мора бити усвојен од стране чланова УН на Инервладиној конференцији у Маракешу.

Генерал Антоин МАРТИНЕЗ

Чарл Миљон – бивши министар одбране

Генерал Марк БЕРТУЧИ

Генерал Филипе ЧАТЕНОУД

Генерал Анде KОУСТОУ

Генерал Роланд ДУБОИС

Генерал Даниел ГРОСМАИР

Генерал Kристиан ХОУДЕТ

Генерал Мишел ИСАВЕРДЕНС

Адмирал Патрик МАРТИН

Генерал Kристиан ПИKУЕМАЛ

Генерал Даниел ШАЕФЕР

Генерал Дидиер ТАУЗИН

Пуковник Жан Луис ЧАНАС

Вебтрибуне.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Француска: Шести викенд масовних протеста због ковид пропусница (видео)

Француска: Шести викенд масовних протеста због ковид пропусница (видео)

Хиљаде људи протестовало је данас у више градова широм Француске због здравствене пропуснице ковид-19, која …

Вучић нема ништа против доласка Авганистанаца на Косово и Метохију

Вучић нема ништа против доласка Авганистанаца на Косово и Метохију

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Приштина од неких земаља тражи признање независности тзв. …

2 Коментара

  1. generali zlatom ukraseni a bescascu proslavljeni, ako ste to cim se nazivate vatajte to pasce kome pricadjenih nikad dosta jer ga svrbi bulja i danju i nocu, pa pod giljotinu. a sirotu mu majku brizitu iz ropstva ludaka spasavajte i za nekog rmpaliju udajte.

  2. Само наши часни официри ћуте а издајничко говно им врховни командант.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *