понедељак , 21 септембра 2020

Галијашевић: Изетбеговићи „бацили“ терористичку мрежу на Србе, Хрвате и Бошњаке

0
(0)

Стручњак за безбедност Џевад Галијашевић оценио је да су Срби остали последњи браниоци европске традиције и идентитета пред исламистима у БиХ. Изетбеговићи су одговорни за дубоку конфронтацију Бошњака са комшијама.

Европска традиција и идентитет Срба у данашњој БиХ, је критична тачка европске безбедности са базама „Исламске државе“ у политичким институцијама, верским елитама, невладиним организацијама, медијима, систему безбедности, те у многим насељима која живе вануставни живот шеријатске државе.

То је оценио стручњак за безбедност Џевад Галијашевић, који каже да „цела БиХ, кроз Бошњаке као најбројнији народ, живи теократку илузију о династији Изетбеговић и њиховом политичком наслеђу“.

– Одговорност за стотину хиљада мртвих под владавином Алије Изетбеговића, за два милиона присилно расељених и за дубоку политичку конфронтацију Бошњака са комшијама хришћанима – Србима и Хрватима, доживело је своју награду у чињеници да је Бакир наслиједио Алију и од оца преузео власт над терористичком мрежом коју су они изградили, да свој народ држи у покорности, а Србе и Хрвате у страху – истакао је Галијашевић.

Он је упозорио да је та мрежа све јача и организованија и да све европске безбедносне службе знају за њу, док безбедносне агенције у Сарајеву, како каже, подржавају терористе, врше контраобавештајну заштиту терориста и не баве се тероризмом на озбиљан и професионалан начин.

Галијашевић у тексту за Фонд стратешке културе наводи да „министар безбедности у Савету министара БиХ Драган Мектић, као послушник Бакира Изетбеговића, подржава Агенцију за истраге и заштиту (Сипа) БиХ, која хапси српске политичаре и војнике, прикрива важне базе ‘Исламске државе’ у БиХ и брани власт Бакира Изетбеговића, вешто скривајући организованост и деловање терористичких група и организација“, пренео је РТРС.

– Штитећи терористе и њихове организације, прикривајући почињене терористичке акције и паралишући безбедносни систем БиХ, (високи функционери СДС-а) Младен Босић и Мирко Шаровић преко Мектића одузимају право Републици Српској на истину и одбрану – истину да СДА и Бакир Изетбеговић штите и подржавају терористе у БиХ, да им пружају контраобавјештајну заштиту, да због њих паралишу целокупни правосудни систем, да спречавају локалне медије у бављењу том темом – наводи Галијашевић.

Према његовим речима, једина ефикасна одбрана интегритета српског народа и Републике Српске јесте управо у разоткривању терористичких организација и терористичке претње која долази из Сарајева.

– Драган Мектић је за десет година управљања Службом за послове са странцима омогућио Арапима да организују и изграде десетине насеља затвореног типа око Сарајева, са нелегалном документацијом. Он је лично ослободио Абу Хамзу (Имад ал Хусин) из Имиграционог центра, мењајући одредбу закона о максималном року задржавања странаца у имиграционом центру – нагласио је Галијашевић.

Он је оценио да је скривање и заташкавање терористичке претње, те пружање помоћи терористима цивилизацијска издаја и издаја свих људи који желе мир и стабилност, а посебно је издаја Републике Српске, која је највише угрожена од исламског радикализма и сарајевских фанатика одгајаних у Изетбеговићевој доктрини свеопштег рата – свако против сваког.

Вестионлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Срђан Ного: Ексклузивно о хапшењу Иранаца којима је Вучић штампао израелске пасоше! (видео)

4.7 (15) Погледајте како је владајући режим месије Вучића иранским агентима и терористичкој мрежи штампао …

На данашњи дан: 17. март називамо ПОГРОМ, а може се назвати и ГЕНОЦИД (видео)

0 (0) Пре 16. година на Косову и Метохији избили су највећи етнички злочиначки мотивисани …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *