Гангула већ ботује за НАРКО ФАШИСТЕ

Гангула већ ботује за НАРКО ФАШИСТЕ

Лидеру СПАС-а и будућој ведети Српске напредне странке, Александру Шапићу, по свему судећи, неће много требати да се уклопи у нове страначке боје и да постане прави репрезент онога против чега се на почетку своје политичке каријере борио. Да се ствари мењају и да је овај Шапић неки други (напреднији) политичар може се наслутити и по његовом деловању на друштвеним мрежама, где је убрзо по објављивању информације да ће прећи у СНС, заузео курс просечног напредњачког бота, какве је својевремено и сам прозивао.

Принцип функционисања једног напредњачког бота је прилично једноставан – председник Вучић се појави на телевизији, исприча како је угрожен или пак наведе неки “историјски успех” који је постигао, а затим следи на хиљаде коментара на друштвеним мрежама где се, по потреби, брани или хвали свемогући лидер Српске напредне странке.

Тако је било и претходног дана – председник је оптужио лидера Странке слободе и правде да угрожава безбедност његовог сина Данила и да “преко лешева туђе деце” жели да дође до зараде, а потом су те његове речи редом понављали страначки функционер и ботови на друштвеним мрежама.

Гангула већ ботује за НАРКО ФАШИСТЕ

Да неће одступати од агенде своје нове партије, показао је и први човек Новог Београда и будућа перјаница напредњака – Александар Шапић.

“Не дирајте више ничију децу, најлепше вас молим. Није вредно”, написао је на Твитеру, уз писмо где образлаже свој став.

“Сваком родитељу су његова деца светиња и онај родитељ који за своје дете није спреман живо да да, није родитељ. Александар Вучић уз сав свој политички утицај и ауторитет који има је на крају крајева, као и свако од нас, само родитељ и човек од криви и меса, који своју децу воли највише на весту и све ће урадити да их заштити”, бранио је Шапић свог лидера, да би затим упутио поруку онима који се усуде да ураде супротно.

“Престаните да дирате туђу децу, молим вас, јер колико ви волите своју, свако исто толико воли своје рођено дете. Не играјте се са дечијим животима, шта год мислили о сваком од нас, најлепше вас молим, није вредно”, поручује Шапић.

За почетак – врло добро. Шапић је положио први тест из области напредњачког деловања на друштвеним мрежама. А потенцијал који је приказао обећава једну пристојну каријеру у редовима владајуће партије.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучићeва предизборна кампања у Краљеву - аутобуси, сендвичи, црвене... (видео)

Вучићeва предизборна кампања у Краљеву – аутобуси, сендвичи, црвене… (видео)

Да је за Александра Вучића предизборна кампања већ увелико почела, сведоче бројни аутобуси којима владајућа …

УВОДЕ КОВИД СЕРТИФИКАТЕ! Брнабић саопштила где ће се примењивати корона пропуснице

УВОДЕ КОВИД СЕРТИФИКАТЕ! Брнабић саопштила где ће се примењивати корона пропуснице

Припремамо се за увођење ковид сертификата, уколико буде било потребно. Коначну одлуку ћемо донети за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *