Гутовић: Нисам ја Ристовски да се увлачим Вучићу

0
(0)

Глумац Милан Лане Гутовић гостовао је на Н1 и том приликом рекао да „он као глумац трпи последице зато што се не умиљава властима, а не зато што говори против њих“.

„Kада бих знао да се умиљавам, да правим спектакуларне перформансе у којима је председник богом дан… говорим о Лази Ристовском, мој живот би имао неки други облик, али ја то не умем, и зато што властима одговара то умиљавање и подилажење, а зато што је то тако, мој председник није за мене – није за Ланета, он је више за Лазу“.

Гутовић каже да су му нудили да се прикључи политичким акцијама, али да то није прихватао.

„Врдам, измигољим се некако, кажем – нисам ја за то, углавном извучем се. Мада знам ко ће да буде наследник господина Вучића, требало би као далековид човек да се прикључим тој странци и тој личности, али некако, нисам за ту дисциплину улагивања“, објашњава он.

Аутор: Бизлифе

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МИЛАН ГУТОВИЋ: Милошевић се за разлику од овог болесника, мање појављивао на телевизији (видео)

0 (0) Глумац Милан Лане Гутовић гостовао је у емисији „Минут до 12“ где је …

Милан Гутовић: Када криминалци постану маргинална популација, а не министри и владари, мрак ће сам од себе постати подношљивији

0 (0) Љубитељи сарказма сврставају нашег глумца Милана Ланета Гутовића у најсликовитији пример хумора у …

2 Коментара

  1. sta sve covek ne procita; nikad nisam cuo za tog mlatikurca, dzabolebarosa, besposlicara, et cetera, koji eto dobio pravo da otima iz usta sirotinji, samo zato sto caru trojanu ne kaze da je monstrum, lopuza i karaguz, vec mu dupe lize, a caru milo. — ako pravde ima, a ima, bar one nebeske, ako ovo sranje ne zavrsi na vesalima, zavrsice i sam davace ,,darove,, ,,doktorima,, numizmaticarima, jerbo rakovina je teska bolestina, ne do vam Veliki Bog to saznati.
    — tek sad mi je jasno, sto carev doskorasnji drug wilibald osuo paljbu pa caru trojanu pravo u lice da umesto glavom misli guzicom.

  2. ma pitace neko a sta se to mene tice; odma cu ti reci znatizeljnice, wilibald ima cetvoro decice a na to sam osetljiv moj protivnice, sto dobijas pastete sa likom svinje i sendvice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend