fbpx

СВЕШТЕНИК НЕНАД ИЛИЋ: Цар је го и носи невидљиви орден

0
(0)

Осим што понашање представника Србије постаје заиста јадно да јадније не може бити, чињеница је да увртање мозга добија опасне код нас и сасвим неконтролисане димензије.
Чисто хигијенска напомена, пошто су насели и многи који знају како стоје ствари са нашим медијима. Укључујући и мене.

Још један доказ да болест која нас мучи ипак највећи узрок има овде, у нашим границама, а могуће је да има везе са вашкама:

Пошто су сви медији из љубавног загрљаја овдашњег властодршца гракнули како је од Председника Русије Владимира Путина добио орден и пошто су српске патриоте и пријатељи Русије пали због тога у очај, ево данас и демантија.

„Још нисам добио никакав орден… Уколико бих добио било какав орден… Поносан сам на ту могућност, на то да председник Русије размишља о томе…“ каже неодликовани човек на власти.

А то да ли Путин о томе заиста размишља подједнако је тачно и као да је орден добијен.

Наравно, по познатом правилу, прва вест остаје а деманти су увек бледи, па чак и кад сами произвођачи вести демантују вест.

Осим што понашање представника Србије постаје заиста јадно да јадније не може бити, чињеница је да увртање мозга добија опасне код нас и сасвим неконтролисане димензије.

Фејсбук

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СЛУЧАЈ ПЛАНТАЖЕ МАРИХУАНЕ „ЈОВАЊИЦА“ Ухапшено још седам особа! Чак 5 ради у државној служби!

3.6 (10) По налогу Тужилаштва за организовани криминал у наставку истраге привредног друштва „Јовањица“ данас …

Захуктава се сукоб напредњака и социјалиста: Вучић на лажним изборима покрао и СПС?

4 (4) Због сумње у регуларност избора за посланике у Скупштини АП Војводина, изборна листа …

2 Коментара

  1. Bedno da bednije ne moze.
    Jadno, sizofreno, svesno laganje, svesno manipulisanje, kao da se radi o cigojneru sibicaru na nekoj pijaci, a ne o nekom predsedniku.
    Sizofrenija i laz dostigle vrhunac.

  2. To je samo još jedno oružje iz prebogatog jezuitskog arsenala podlosti i podvala. Ova izjava mu služi za to da protivnika (Putina) dovede u neugodan položaj. Sad bi on trebalo da bira: ili da mu isporuči taj faking orden zajedno sa lovom i azilom ili da otvoreno odbije da to učini i tako se izloži osudi malog broja preostalih Muratovih pristalica u Srbiji i (meni nepoznatog) broja nedovoljno obaveštenih Rusa koji bi mogli pomisliti da je Putin uskrativši Muratu nešto što mu kobajagi pripada postupio grubo prema braći Srbima. Ovaj metod ima mnogo varijanti i podvarijanti, a sve one nose objedinjeni naziv „politika svršenog čina“. Protiv njega nema dovoljno dobre odbrane, osim „NOGOM U ZUBE“ iz sve snage. Znam da to Putin neće učiniti i to je velika šteta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *