Хитно ангажујте ЛОГОПЕДА да МУТАВУ научи да говори и комуницира!

Хитно ангажујте ЛОГОПЕДА да МУТАВУ научи да говори и комуницира!

МОЛБА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ! С обзиром да си предложио Ану Брнабић за председника владе Србије, молим те хитно ангажуј логопеда јер је речник Ане Брнабић оскудан, уместо речима често прича рукама млатарајући неконтролисано, не разуме значења многих речи, вишесложне речи врло тешко изговара, скраћује речи замењујући гласове и слогове, њен говор је конфузан, не уме да изговори простопроширену реченицу, замуцкује, укратно речено хитно ангажуј логопеда. Такође пошаљи Ани Брнабић професора да јој помогне у учењу граматике и правописа. Не дозволи да брука целу Србију, јер она на овај начин брука и тебе.

Петар Милатовић

наслов: Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Каквом год дрогом да је кљукате аман дајте и нама мало!

Каквом год дрогом да је кљукате аман дајте и нама мало!

Премијерка Ана Брнабић рекла је данас да Србија тренутно улаже милијарду евра само у здравствену …

Где нађосте ову неписмену простакушу да поставите за министра?! (видео)

Где нађосте ову неписмену простакушу да поставите за министра?! (видео)

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић која се прославила као …

8 Коментара

 1. Kakav logoped! Mi da joj plaćamo osposobljavanje za funkciju! Neka se tornja sa mesta premijera, ne samo zbog mutavosti, nego zbog opšte nesposobnosti i nepodobnosti!!! Zajedno sa kompletnom SNS-buljumentom i AV na čelu!!!

 2. Ko to može više da obruka Njega nego sam On.

 3. Мој бато и ја муватимо вову у Свбији

  Е, нека си му рекао.

  Кад сам био мали, пре мало мање од 70 година, свратила у наше двориште једна стара циганка и спопала моју мајку да јој врача.
  Исто овако је говорила.
  Кад сам први пут ову чуо како прича, сетио сам се свог раног детињства.

 4. Научно је доказано да је перлук болест; што значи већ сами по себи педери и лезбејке су болесни.Е сад они ту своју
  болест испољавају на разне начине.А што се тиче ове премијерке смрдљиве лезбејке и дроље католичке она то ради
  зато је хрватска католичка дроља и говори тај тзв рвацки језик

 5. Полуписмени сељак

  Ако човек има и трунку памети, видеће да ова Влада и није направљена да функционише ни за добробит државе, ни за добробит народа.Напротив, створени су да испуне нечије захтеве, а уз то да се актери напљачкају до миле воље.
  Нико ту не ради свој посао, већ се из петних жила труде да прокљуве шта би им њихов поставилац желео да раде, говоре и мисле.Нешто као код Хитлера и овог Ким Ил Џонга.
  Замислите Вулина као министра за ово, за оно, за шта год хоћеш.Па ја њега не бих ставио да буде ни командир одељења (каплар), а он министар војске.То нема нигде.Само у лудници.
  А ова, која ни за шта није способна и не знам шта она уопште зна, осим да носи титулу лезбејке, је свима њима премијер.Где год је шта радила, прате је афере, страног порекла, издресирана у САД и Енглеској за обављање специјалних задатака, лезбејка.То су јој референцеи квалитети?
  Ма колико нас заглупљивали, ипак се човек понекад прене, па дозволи себи луксуза да мало размисли.
  Једино што видим да је урадила, то је да је своме брату дала посао неке електронске обраде око здравствених књижица, које још увек нису завршене и посао око електронског пријављивања рођења детета, што опет није нешто функционисало.А док је инаугурисана у премијера, најавила је неке електронске реформе(читај: посао за брата).Али је наплата од преко 30 милиона евра добро исфункционисала.И то све без тендера.А кад би сад неко рекао да она, њезин брат и њезин свевишњи, уз сваку реченицу високо хваљени Председник тако краду јавно, одмах би скочио бар тамо неки Вучићевић и обзнанио да је у току државни удар.
  А замислите сад ту лезбејку и министарку без портфеља од преко 60 година да су задужене у тамо неком форуму за повећање наталитета.Ова се одрекла рађања, а она друга је у годинама.Та зајебанција је толико црна да црња не може да буде.
  Овде је неко добро луд, а неко добро краде, распродаје Србију као имање без наследника…

 6. Луд збуњеног

  Овај чланак је имао ефекта.Ено је данас већ стеже уста, покушава, али истеже вратом као ћурка или гуска кад је кљукљју.
  Невероватно жалосно, црно и бедно, поставиш човека за министра, па одмах и за премијера, па га учиш да говори, па му објашњаваш шта је он, мушко или женско.
  Да ли је оно некад у историји неки лудак поставио свога коња на неку функцију?
  Ако је тачно, само је он луђи од овог нашег.

  • Jeste, bio je to Kaligula koji je uveo svog miljenika konja Incitata u senat i imenovao ga za senatora. Ovo je usledilo posle dužeg Kaligulinog sporenja (čitaj: otimačine) sa Senatom oko nadležnosti. Misliš li da je on bio ludji od ovog? Ja uopšte ne mislim. On je hteo da se naruga senatu, a bio je dovoljno oprezan da se ne naruga čitavom Rimu, a ovaj se ruga čitavoj Srbiji i u tome uživa. E, to je za mene ludilo kom nema premca u istoriji. Još niko pre njega nije sekao granu na kojoj sedi.

   • Тај је исекао и гране на којима сви ми стојимо и нико ни прстом да мрдне.
    Он појма нема шта ради, а сва власт му је у рукама.Не скида се са ТВ екрана.
    Уби ме свакодневни пролив.некад је матори Стамболић био рецепт ппотив затвора код старијих, млађи Стамболић за лечење млађе популације од затвора.Овај је универзалан.
    Некад се Брена није скидала са ТВ екрана, касније Цеца.
    Али, оне су биле бар згодне девојке.
    Да ли овај мисли да је он највећа и најбоља пи*ка у држави, па да требамо да га гледамо по читав дан на свм тв каналима?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *