ХОЛАНЂАНИ устали због корона диктатуре, полиција употребила водене топове (видео)

5
(2)

Хиљаде Холанђана је данас у Амстердаму протестовало против корона диктатуре, присилне вакцинације, кршења Устава, слобода и права грађана, а полиција је употребила све методе растеривања бесног народа, укључујући и водене топове.

Демонстранти су се окупили на тргу испред уметничке галерије Ријксмузеум и Музеја “Ван Гог” носећи натписе “Слобода: зауставите ову опсаду” и скандирајући “Шта ми желимо? Слободу!”.

Окупљени нису носили маске, нити држали дистанцу, извештавају Сорош медији, а полиција и власт им нису дала ни претходно тражену дозволу за одржавање скупа (због короне) па су овај протест евидентирали као – недозвољен.

Пошто су демонстранти одбили да се разиђу, полиција је употребила водене топове и коњицу да би их растерала.

Холандска влада је затворила школе и већину продавница у децембру како би смањила ширење коронавируса и ове седмице је продужила “закључавање” за још три седмице.

Иначе, пре неколико дана је Влада Холандије дала колективну оставку, пошто се доказало да су намерно осиромашили народ терајући више од 30.000 вишедетних породица да уплате НАКНАДНО и ретроактивно (мимо Закона) по неколико десетина хиљада евра, које су добијали годинама (сваког месеца) од државе по закону на име родитељског додатка.

Након што се открило да је тај новац незаконито отет народу и да су многе породице због тога банкротирале, одузете су им куће и бачене у сиромаштво са свим последицама које оно носи, сви министри и премијер су дали колективне оставке, али нико не спомиње њихову кривичнуи одговорност.

Србин.инфо, Агенције

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Јован Радовановић и Дамир Окановић: Полиција тера техничке прегледе да крше закон, они су у страху! (видео)

Јован Радовановић и Дамир Окановић: Полиција тера техничке прегледе да крше закон, они су у страху! (видео)

5 (4) Аутор и водитељ Никша Булатовић HelmCast Да ли је овај текст користан? Кликните …

ИТАЛИЈАНСKИ ПОЛИТИЧАР: Сваки напад на Србина са Kосова је напад на хришћанску Европу! НЕ ОДУСТАЈТЕ ОД СВОЈЕ СВЕТЕ ЗЕМЉЕ…

ИТАЛИЈАНСKИ ПОЛИТИЧАР: Сваки напад на Србина са Kосова је напад на хришћанску Европу! НЕ ОДУСТАЈТЕ ОД СВОЈЕ СВЕТЕ ЗЕМЉЕ…

5 (12) Стефано Павези, функционер италијанске Лиге, Матеа Салвинија и активиста организације Уна Воце Нел …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend