ИНВЕСТИТОРКА Мирјана Ђурђевић са ћерком Тамаром Јуренић варала људе за станове и командовала СНС ботовима
фото: Facebook/Mirjana Đurđević

ИНВЕСТИТОРКА Мирјана Ђурђевић са ћерком Тамаром Јуренић варала људе за станове и командовала СНС ботовима

5
(6)

Редакцији портала Нова.рс досад су се јавили бројни грађани који тврде да су се нашли на мети грађевинских инвеститорки Мирјане Ђурђевић и њене ћерке Тамаре Јуренић, тврдећи да су остали без станова након што су одлучили да им поверују. Ђурђевићева се у више наврата током сарадње са клијентима позивала на Српску напредну странку (СНС), а како сазнајемо, она се налазила на листи одборника те партије 2016. године, а својевремено је и регрутовала ботове за ту странку.

Ђурђевић Шљивић се небројано пута током склапања сарадње са купцима станова позивала на СНС, тврдећи да је добра са високим функционерима те странке, а пре неколико година се налазила на списку народних посланика за републичке изборе.

Исто тако, док је упоредо продавала станове по Србији и варала грађане, фирма “Таш”, која се налази у њеном власништву, била је 2013. године на списку највећих дужника у земљи и то на 271. месту.

Својевремено је на свом Фејсбуку имала слике са појединим функционерима Српске напредне странке, а интересатно је да је пре неколико година објављивала и фотографије из изборне кампање, те се претпоставља и да је активно учествовала у раду странке. Такође. учествовала је и регрутацији ботова за ту станку.

О томе сведочи исповест девојке која је својевремено била бот Српске напредне странке.

“Регрутовала ме је извесна Мирјана са Звездаре и она ме је упутила у посао. На самом почетку радила сам на месту телефонског оператера, анкетара и промотера. Комплетне спискове, имена и презимена смо добијали директно из базе Телекома, као и из општинских партијских база. Наређење је било: ‘Сазнајте шта људи сањају и то им обећајте”, испричала је та девојка раније за медије и додала:

“Радили смо у поткровљу кафане која се налази на Звездари, у улици Димитрија Туцовића, то поткровље је око 300 квадратних метара. Имали смо најмодернију опрему, компјутере, сервере… Сви смо се водили као да радимо маркетинг-референтски посао у разним јавним управама и наше плате кретале су се од 45 до 90 хиљада динара. Мирјана, власница тог простора, која ме је и регрутовала за посао, за узврат је добијала да са својом грађевинском фирмом ради шта год жели, њен брат је добио дозволу да буде нотар, а кћерка је била запослена у кабинету тадашњег министра Сертића”, навела је она.

Подсетимо, нашем порталу досад се јавио велики број грађана који тврде да су се нашли на мети ових инвеститорки. Грађани махом тврде да су се оне у разговору са њима позивале на Српску напредну странку (СНС), те да због тога успешно избегавају правду.

Са Ђурђевићевом у дуету је радила и њена ћерка Тамара Јуренић, која је својевремено радила у кабинету бившег министра привреде Жељка Сертића. Иначе, Ђурђевићева, према последњим информација, ради у ЈКП Осветљење Београд.

Ове инвеститорке неке станове продавале су људима по неколико пута, док су други грађани преварени тако што су добили некретнине под хипотеком, иако је приликом склапања уговора наведено да нису под теретом. Због проблема око кредита који нису враћени, бројни купци само чекају тренутак када ће им извршитељи закуцати на врата.

Нова.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Одбор Скупштине Србије за уставна питања и законодавство покренуо процес промене Устава

Одбор Скупштине Србије за уставна питања и законодавство покренуо процес промене Устава

0 (0) Одбор Скупштине Србије за уставна питања и законодавство донео је одлуку да покрене …

Полиција ухапсила 70 миграната у Бањи Ковиљачи, ПРОВАЉИВАЛИ ПО KУЋАМА…(видео)

Полиција ухапсила 70 миграната у Бањи Ковиљачи, ПРОВАЉИВАЛИ ПО KУЋАМА…(видео)

5 (1) У још једној акцији припадника Министарства унутрашњих послова на подручју Бање Kовиљаче и …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend