понедељак , 21 септембра 2020

Издајнички капацитет: Српски марионетски режим одрађује план западних служби

0
(0)

На дан потписивања такозваног Бриселског споразума 19. априла 2013. године, руска агенција РИА Новости, објавила је вест да је Србија капитулирала, и да руска дипломатија може само да каже “шта је, ту је”. На Видовдан 2013. године, који је нови српски господар Александар Вучић прогласио историјским, јер “неће бити губитнички”, из Москве није било никаквих вести. Већ је било све речено. Србија је ипак поражена, њени мрачни Видовдани се настављају, само су лажи и магле добиле нови облик и боју.

Александар Вучић и Томислав Николић “честитали” су Србима добијањенеутврђеног датума, лажући исто као што је лагао Слободан Милошевић када је,након тромесечног бомбардовања НАТО пакта, и капитулације у Куманову, грађанима “честитао мир“. У оба случаја, реч је о истој политици и истим људима, којима је циљ опстанак на власти до судњег дана, које опседа моћ, жудња за новцем и садизам.А народ, држава, патриотизам и сличне фразе, послужили су им како би остварили своје велеиздајничке планове. Ко још може да им верује, и где је крај терору лажних демократа, диктатора и клиничких случајева, који су Србију скоро живу сахранили?

Када је 09.јуна 1999. године, ондашњи заменик начелника генералштаба Војске Југославије Светозар Марјановић потписао такозвани Кумановски споразум, непосредно после тога, у покушају да представи пораз као победу, СлободанМилошевић је пред телевизијским камерама изговорио: “Поштовани грађани, честитам вам мир!”.

На несрећу, Милошевићев “мир” била је најтежа капитулација Србије, још од пада средњовековне државе под отомански јарам! Наиме, тадашњи командант међународних снага на Косову, немачки генерал Клаус Рајнхарт, ставио је на сто испред генерал-пуковника Светозара Марјановића текст процедуре безусловне капитулације у коме је била прецизна формулација разграничење Косова и централне Србије. У Милошевићевим медијима то је описано као “спровођење војно-техничког споразума”! Истовремено, Рајнхарт је одмах поставио границе између Косова и Србије на Копаонику, где је и садашњим споразумом из Брисела потврђена државна граница самопроглашеноне државе Косово.

На дан потписивања Кумановском споразума, дошло је до сукоба локалних Срба у општини Штрпце са међународним трупама, а два дана касније, и до масовног протеривања Срба из целе покрајине. Окупатори су намерно одабрали Куманово као место догађаја, јер се налази на територији Македоније која није учествовала у рату, али и због симболичног поништавања српских победа у Балканским ратовима. Тако је пораз Милошевићевог режима, који је скупо платио српски народ, био потпун.

     “Добили смо датум, а сад спектакл”

У сред лета 2013. годинесценарио капитулације Србије пред америчким, немачким и албанским окупаторима, поновио се на перверзан начин! Исто онако као што је Слободан Милошевић честитао грађанима мир, тако су и Александар Вучић и Томислав Николић пожурили да Србима “честитају датум” кога нема, и почетак преговора са Европском унијом којих неће бити. Јер, истина је опет друкчија. Има само нових услова! Немачка канцеларка Ангела Меркел, саставила је списак обавеза које Србија мора да испуни да би Савет Европске уније у јануару 2014. године дао некакво мишљење о томе.

Списак немачких захтева је неисцрпан– од признавања независног Косова, дотемељне истраге и проналажење криваца за паљевину амбасаде Немачке у Београду, која се десила 2008. година приликом митинга под називом “Косово је Србија”. Невероватно звучи податак да нигде у режимском медијима у Србији није писало да је скоро једнодушан став немачког Бундестага да Србија мора да капитулира пред албанским захтевима, и да ће тек признањем самопоглашене државе Косово, бити испуњена “пуна имплементација” споразума из Брисела! А, то је оно на чему се темељи “балканска политика” најмоћније европске државе…

Шта Србију очекује у наредним месецима, кад народ сазна пуну истину о овој безочној превари коју властодршци покушавају да спроведу? Извесно је да ће доћи до невиђеног унутрашњег терора, који није могуће спровести без потпуне контроле медија. Треба подсетити да се Слободан Милошевић, док је водио ратове, није много обазирао на чињеницу да је имао слободне медије који су отворено говорили против његовог режима. Били су то најбољи дани радија Б92, Студија Б, “Српске речи”, “Погледа”, “Наше Борбе” и многих других медија који су ималу апсолутну слободу говора и критичке мисли.

Али, чим је рат престао, Милошевић је кренуо у гушење тих слобода. На кључно место, као министра информисања постави је Александра Вучића, који је одмах почео са терором над новинарима какав није запамћен ни у временима најтврђег бољшевизма. Вучић је често знао да напише редакцијама “писма упозорења”, у којима их опомиње како “врше ширење страха, панике и дефетизма”. Током свога мандата, сурово је новчано казнио и затворио више медијских кућа, а некима, попут дневног листа “Данас” и дословно је “послао катанац и ланац” да се сами затворе!

Данашње прилике говоре да је Александар Вучић, као човек императорских амбиција, већ одавно ставио скоро све медије под контролу, а многи од њих су због милионских дугова пред гашењем. Тако, рецимо, “Вечерње Новости” званично дугују око 12 милиона евра, РТВ Б92 дугује такође најмање 20 милиона, а кад је РТС у питању, реч је о стотини милиона евра!

Очерупаним и уништеним медијима, Вучић данас суверено командује. Преко њих спрема напад на све што се креће, а његов дневни билтен Информер, у броју од 29. јуна 2013. године, објавио је масовну потерницу под насловом: “…Добили смо датум, а сад спектакл! Овог лета на репертоару: реконнструкција владе, расписивање избора, истраге о везама људима из врха власти с мафијом, хапшења министара, лидера странака…”.

     У сусрет потпуном суноврату

У наредним месецима треба очекивати да режим Александра Вучића и Томислава Николића покрене комплетан репресивни државни апарат, против свакога ко буде сумњао у њихове обмане о Европској унији. Али, као и у време Слободана Милошевића, тај репресивни апарат ће се окренути против њих првом приликом, јер новца за његово издржавање више нема.

Војска више и не постоји, полиција је без средстава и стручног кадра, у расулу и ојађена, правосуђе криминализовано и нестручно, гломазно и неефикасно…Као и у свим сличним режимима, остала им је мала преторијанска гарда која штити њих лично, њихов новац и њихову партију. Али то није довољно да би сачували власт.

Трулеж српске државне зграде видљив је на сваком кораку. У њој јаке полицијске снаге обезбеђују полагање такозване мале матуре, ове школске године на стотине хиљада младих људи неће моћи да упише вишу школу или факултет, него ће остати незапослени, на улици, и придружиће се милионима оних који су без наде, у првој половини 2013. години забележен је највећи тренд одласка српских стручњака у иностранство, цене хране су скоро 13 одсто веће него у највећим градовима Европе, а вредност евра у односу на динар је највећа у последњих 15 година.

У једном скорашњем извештају Европске комисије о сиромаштву у Србији, констатовани су поражавајући подаци: сваки пети Србин нема тоалет, сваки шести нема купатило, пола милиона људи нема чисту воду за пиће, милион њих не зна за канализацију, а више од 300.000 становника Србије живи без струје! Овако уназађена, опљачкана и покорена Србија не може очекивати да буде предмет ичије самилости.

Један посланик Бундестага је недавно констатовао да Србија прво мора да себе “уљуди”, да се реши своје криминалне елите, да се научи смењивости политичара, па да онда погледа ка Европи. Професор Дејвид Филипс са америчког Колумбија универзитета, био је још јаснији када је пролетос за “Њујорк Тајмс” рекао да “брислески договор неће помоћи помирењу Срба и Албанаца, нити ће их то придружити Европској унији”.

Краће речено, овдашњим брлогом не жели више нико да се бавиСрбија није од економске важности ниједној великој светској империји. Ту је још једино Русија која ће свакако изградити гасовод “Јужни ток” са транзитом од 430 километара кроз југоисток Србије, али, услови ће драстично бити промењени због опаке политике коју воде Вучић и Николић према Москви.

И док Вучић и Николић парадирају Србијом ширећи масовне обмане, између Бугарске и Румуније, на Дунаву, ових дана је отворен мост са више ауто-трака, који је део паневропског Коридора 4, који повезује Дрезден у Немачкој са егејским морем, луком Солун и Истамбулом на истоку. Радови су били убрзани, јер је, како рекоше планери из Брисела, Коридор 10 преко Србије у “ненадокнадивом закашњењу”.

Тако је Србија и коначно остала јужноевропска континентална рупа, захваљујућикриминалној политици својих диктатора и њихових кловнова попут Милутина Мркоњића и њему сличних креатура које харају овом земљом више од четврт века, у свим режимима. Народ који не налази начина да се обрачуна са бандитском политиком политичара, мешетара и превараната, осуђен је на економску беду, болест и изумирање.

Прошлост говори о садашњости

Сада је више него јасно да су Александра Вучића и Томислава Николића, англоамерички “модни креатори” много раније видели као одличне извођачепрљавих послова у политици.

Њихови психолошки профили, према тумачењу једног бившег економског саветника из Аустрије, добро је прорађен још раних деведесетих година у аналитикамазападних обавештајних служби, и ти подаци сликовито говоре о њиховом поданичком карактеру, о властохлепљу, варљивој, скоро женској нарави,кукавичком односу према опасности и слично.

Све је то и довело до њихове амнестије пред такозваним демократским властима после 5. октобра. Већ је позната чињеница да су бивши резиденти британске обавештајне службе код Зорана Ђинђића тражили заштиту за Александра Вучића,сматрајући га “добрим материјалом”, човеком који може да се “преокрене” и слично.

Из истих разлога, ни Томислав Николић никада није позван пред Тужилаштво за ратне злочине, да се изјасни о деловању појединих команданата паравојних формација које је познавао и са којима је био у присним односима.

У сенци Војислава Шешеља, и њему и Вучићи су десет година била пуна уста Косова. Вучић је чак јавно слао “упозорења Американцима и Немцима да се не баве Косовом и Метохијом, “а ако то хоће, онда ћемо се и ми, Срби, питати да ли ће Тексас и Алзас да буду независни”!

И не само то него је био категоричан да је „питање Косова неспорно, јер је регулисано Уставом Србије, а то не могу да промене шиптарски терористи и њихови амерички и европски савезници, гори од Хитлерових нациста”. за време НАТО бомбардовања 1999. године, говорио је да га „…Томахавци не могу уплашити, јер се Србија, док постоји макар један живи Србин, неће одрећи Косова и Метохије”.

Када је 2007. године на демонстрацијама против независности Косова спаљена америчка застава и Вучић се огласио рекавши да се „…диви и поноси српским младићима који су имали храбрости да пробију полицијски кордон и дођу до амбасаде“!

Годину дана касније, такође је дао подршку антизападним демонстрацијама у којима су запаљене амбасаде Немачке и Америке. Данас, 2013. године, има задатак да истражи ко је то урадио. Иначе, нема ни датума ни Европе. Постоји велика вероватноћа да су неки његови бивши политички истомишљеници, млађе доби, учествовали у овим догађајима, као “извођачи радова”. Али, Меркелова тражи и инспираторе!

Даља Вучићева (али и Николићева) политичка судбина зависиће од њиховог издајничког капацитета, тачније, од њихове спремности да разоткрију своју некадашњу “патриотску базу”, из које су се регрутовали “…поносни српски младићи који су имали храбрости да пробију полицијски кордон и дођу до амбасаде!”.

Ускоро ће из Хага доћи и њихова ноћна мора, Војислав Шешељ, који је недавно на суђењу Радовану Караџићу у Хагу, казао да је са садашњим председником Србије Томиславом Николићем “све заједно радио” током ратова у Хрватској и БиХ! Па јепрецизирао, на инсистирање судије: “…Ако сам ја умешан у ратне злочине, онда је Томислав Николић мој директан саучесник!“. Није ни Вучића заборавио па је рекао да је он био “добровољац Српске радикалне странке код Славка Алексића на јеврејском гробљу у Сарајеву” и да је затим радио на ТВ „Пале”. Као ратни хушкач.

    А 1.

Џулијан Асанж о Вучићевој издаји

Сајт хероја антиглобализма, Џулијана Асанжа, Викиликс, објавио је преписку америчких дипломата о плановима за уништавање аутономије Срба на Северу Косова. Америчке оружане снаге и њихове дипломате овај план воде под шифром “Северна Стратегија“. За њега је знао и потпредседник владе Александар Вучић, али му то није сметало да замоли владу САД да не повлаче своје трупе са Косова, наводно, због потребе да “чувају Србе“!

Много пре ступања на функцију министра одбране Александар Вучић је био упознат са америчким плановима. Документа су чак достављена и медијима у којима је Вучић имао утицај пре доласка на власт. Повлачење америчких снага, или дела њихових снага отежало би остварење “Северне стратегије”.

У једном раније документу, под ознаком 10 БЕЛГРАДЕ 25, објављеном на Викиликсу, бивши саветник Бориса Тадића, Јован Ратковић, обавестио је Амбасаду САД у Београду да предлог о интеграцији „Севера” послат од Међународне канцеларије ИЦО, прослеђен од стране Питера Фејта, а који подржавају САД, није од користи! Према Ратковићевим речима, разговарало се и о војној интервенцији…Он је потом дипломатама ове земље изложио неколико могућих сценарија за решавање Косовског питања. У једном од тих предлога Ратковић предлаже веће учешће Србије на Северу и у пет манастира на југу. У том случају Београд би прихватио, али не и признао независност, каже Ратковић.

Нова влада Србије, и министар одбране Александар Вучић, данас се понашају баш као што је Ратковић обећао, док Вучићев позив америчким трупама да остану, делује као изјава раније договорена са Американцима…

    А 2.

Отац о нацији

До које границе иде лицемерје српских “вождова”, говори и податак да је некадашњи председник СР Југославије, књижевник Доброца Ћосић, кад је чуо за српску капитулацију у Бриселу, рекао да је споразум последица “тријумфа империјализма САД и Немачке”, те да је он лично одавно предлагао поделу и етничко разграничење, “што нико није хтео да прихвати”.

    А 3.

Вучић о токовима историје

“…Србија је данашњим Видовданом преокренула ток своје модерне историје и одлуком о отварању преговора о чланству у ЕУ платила карту у једном правцу за јануарски воз ка ЕУ…”.

(28. јун 2013.)

    А 4.

Срби са Косова о Вучићевој превари

”Тај споразум не ваља, ни за југ ни за север. Доста је било с тим поделама, нама никакве поделе не требају. Дели нас београдска власт, и власт из Београда је највећи иницијатор свих подела на Косову и Метохији“. ”Ми смо преварени, они су говорили да праве административни прелаз, сад је тај административни прелаз царина! То је чиста лаж за Србију и српски народ!”.

 

Никола Влаховић

©Гето Србија

материјал: Лист против мафије

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

РОДИТЕЉИ И ДАЉЕ ТРАЖЕ НЕСТАЛЕ БЕБЕ: Поднето најмање 107 пријава, рок за предају захтева суду 3. новембар

5 (2) РОДИТЕЉИ који сумњају да су им бебе по рођењу нестале из породилишта имају …

П. Васиљевић: Шта нам казује Гренелова изјава о Трампу и Косову

4.7 (6) Гренелова порука да је Трамп свестан погрешне косовске политике у последњих 20 година, …

5 Коментара

  1. svi psihopateeeeeeeeeeeee sacuvaj boze onaj narod od ovi bolesnika

  2. Имали бре у водству Србије достојних, поштених и поносних Срба? Imali bre u vodstvu Srbije dostojnih, poštenih i ponosnih Srba?

  3. eto i mafijozooooooooooooooo izdajnici svoga naroda svoje zemlje jako bolno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *