fbpx

Јасно је да сусрети Вучићевог сина Данила са припадницима нарко клана познатих као „кавчани“ нису случајни

4.3
(13)

Новинарка КРИК-а Бојана Павловић каже да је у среду увече фотографисала сина председника Србије Александра Вучића у друштву припадника кавачког клана и да то показује да њихови сусрети нису случајни, како су нас уверавали надлежни у претходним случајевима када се о томе писало.

„Ми смо добили дојаву да је председников син у друштву криминалних структура, у кафићу на Цветном тргу. Ја сам отишла тамо и одлучила да фотографишем ту групу. Када сам кренула да се удаљавам, а слике сам већ послала редакцији, чула сам да неко виће ‘Станите госпођице, станите’. Зауставила сам се тек кад су рекли – ‘станите, полиција’“, испричала је Павловић у емисији Студио Ливе на Н1.

Казала је и да су је тројица мушкараца проверавали, а да јој је један од њих показао значку у кожном омоту, али није могла да каже да ли се радило о полицијској значки.

„Рекли су да морамо да сачекамо полицијску патролу и да ћу вероватно бири приведена… Рекли су и да не смем то да радим. Ја сам пристала да обришем фотографију, јер сам их већ послала редакцији, и питала сам да ли могу да се јавим уреднику…Око мене је у једном тренутку било пет мушкараца, рекла сам да се удаље, да се осећам угрожено и небезбедно… Они су рекли да ћемо сачекати патролу“, рекла је.

Према њеним речима, један од младића јој је истргао телефон из руке, док је покушавала да ступи у контакт са уредником редакције.

„Полицајци су стајали ту и могли су да виде то што се дешавало. Потом су дошла двојица младића из кафића који су седели са сином председника. Један од њих је Александар Видојевић, означен као припадник Кавачког клана, коме се тренутно суди за демолирање кафића у Бетон хали. Он је рекао – ја тебе знам. рекао је младићу који је држао мој телефон да ми га врати, и он је то и урадио“, испричала је Павловић.

На питање да ли очекује да ће полиција реаговати у овом случају, Павловић каже да би требало.

„Ја се надам, јер су у питању службена лица и полиција би требало да зна о чему се ту ради. А ја тражим да ми одговоре због чега сам ја остављена тамо да се сама браним од људи о којима пишем две године“, нагласила је новинарка КРИК-а.

Она је рекла и да је после ове ситуације јасно да сусрети сина лидера СНС са „кавчанима“ нису случајни.

„Ми смо и раније, кад смо писали о рату мафијашких кланова, спомињали сина Александра Вучића, да је близак људима из кавачког клана. Добијали смо одговоре да су ти сусрети случајни…А видимо да се они понављају, те можемо да закључимо да ти сусрети и нису баш сасвим случајни“, закључила је Павловић.

Н1

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ИПАК МАЛА ПЛАТА ОД 500 ЕВРА? Милион динара за удружење чији је члан Данило Вучић

3 (2) Министарство пољопривреде доделило је крајем маја Савезу винара и виноградара Србије, чији је …

СЛУЧАЈ ПЛАНТАЖЕ МАРИХУАНЕ „ЈОВАЊИЦА“ Ухапшено још седам особа! Чак 5 ради у државној служби!

3.6 (10) По налогу Тужилаштва за организовани криминал у наставку истраге привредног друштва „Јовањица“ данас …

Један коментар

  1. kud ce iver od trupca bukova i prozukla, i sta ce sin raditi nego naslediti zanata oceva, samo da nas Bog sacuva da se ne uvati prestola.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *