fbpx
Насловна / Србија / КАД НЕМАШ ДАН РАДНОГ СТАЖА – ТЕШКО РАЗУМЕШ РАДНИКЕ – А иначе си ретард и дебил само и то не можеш разумети У СТВАРИ ЈЕБАЛИ ВАС ИНВЕСТИТОРИ!

КАД НЕМАШ ДАН РАДНОГ СТАЖА – ТЕШКО РАЗУМЕШ РАДНИКЕ – А иначе си ретард и дебил само и то не можеш разумети У СТВАРИ ЈЕБАЛИ ВАС ИНВЕСТИТОРИ!

Синоћна емисија на РТС у којој је гостовала председница Владе Републике Србије, јавно је оголила трагичну српску реалност. Но храбри српски народ не треба над том чињеницом да плаче, него чврсто по ко зна који пут у својој историји, да стисне зубе и прочисти себе, друштво, привреду, здравство, судство и све друге институције у напаћеној земљи Србији. Људи који немају један дан радног стажа, тешко могу у ситуацијама штрајкова, да разумеју раднике.

Не разумеју они њих ни у једној другој ситуацији нпр. у оној кад су се задуживали, давали им субвенције под ненормалним околностима за шта је директно крив Млађан Динкић и касније Александар Вучић, који ће одговарати суду историје и суду народа.

Жена која нема децу тешко може разумети родитељство. А ТО ЈЕ УПРАВО СРБИЈА ДАНАС са истуреном фригидном лезбејком на челу. Александар Вучић који код ТИТА не би могао бити чистач клозета (Марко Видојковић), ових дана вешто избегава раднике ФИЈАТА, ГОШЕ, ГОРЕЊА… белосветских хоштаплера којима су управо он и сви они око њега дали субвенционисано право да се овако понашају (још су их приде заштитили и уговорима).

Економисти, они којима је забрањено да се појављују на званичним и државним медијима, преко yоу тубе морају да се обраћају нацији и говоре им чињенице и податке колико смо пропали. Али нама више стручњаци за то не требају. Ми то осећамо на сваком ћошку.

Нарочито ми се згадио тај исти РТС али због природе свог посла морам да га гледам, када је пре неко јутро нека фенсара од путописне водитељке пола сата објашњавала како можемо лепо да се проведемо по Шпанији, Коста БРАВИ итд. Дабогда сви завршили иза те исте браве и Коста и сви остали.

Д. Бошковић, Портал слободне Србије

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сутра цела Грчка стаје: Синдикати и удружења радника заказали генерални штрајк 10

Сутра цела Грчка стаје: Синдикати и удружења радника заказали генерални штрајк

Атина — Синдикати, федерације и удружења радника у Грчкој за сутра су заказали генерални 24-часовни …

Бивши радници фабрике "Застава камиони" траже намирење свих неисплаћених зарада 11

Бивши радници фабрике „Застава камиони“ траже намирење свих неисплаћених зарада

Бивши радници фабрике „Застава камиони“ траже намирење свих неисплаћених зарада и других накнада из радног …

2 Коментара

  1. Alal vera na naslovu !!!

  2. Премијеркин је проблем што је можда успела разумети неке горње или средње делове хијерархије и сада мисли да разуме и доње. Проблем власти уопште је што не схвата значај приватне слободе (лица, породице, фирме) за развој друштва.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *