КАТАСТРОФА! Мали, Гојковићева и Дејан Станковић су нови министри

Синиша Мали преузима финансије, Маја Гојковић културу, док је Дејан Станковић кандидат за новог министра спорта, сазнаје Српски телеграф.

Ово, међутим, неће бити и једине три промене у Влади Србије, пре свега с обзиром на последња дешавања и свађу две министарке Зоране Михајловић и Јадранке Јоксимовић са премијерком Аном Брнабић. Ускоро ће врх СНС на састанку који ће сазвати председник Александар Вучић донети одлуку ко би могао да замени њих две у Немањиној 11.

На истој седници најуже руководство напредњака почистиће са функција још неке директоре, председнике општина… Како нам је потврђено у врху странке, међу онима који ће на својој кожи осетити нулту толеранцију биће и познати директор једне велике државне фирме.

Ускоро одлука ко би могао да замени Зорану Михајловић и Јадранку Јоксимовић

– Тај човек је солидно радио, али има приватни бизнис са стране, који му одвлачи много пажње, и процењено је да он треба да остане без државне фотеље – категорични су наши саговорници.

По овом питању јасан је и председник СНС – неће бити поштеђених! Локални шерифи ће, каже Вучић, бити склоњени одмах, док ће остали бити на скенеру још неко време.

ИЗВОР: Српски Телеграф

Актуелно

Влада на конкурсу за медије дала 5 МИЛИОНА фирми која нема НИЈЕДНОГ ЗАПОСЛЕНОГ?!

Министарство културе и информисања је у првој половини ове године определило око 10 милиона евра …

Напредни идиоти се против експлозије наркоманије боре са још једном комисијом!

Влада Србије донела је на данашњој седници одлуку о образовању Комисије за борбу против наркоманије …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons