КАТАСТРОФА! Напредни болесници уче нашу децу у школи како да буду содимити

0
(0)

Приручник „Пружите детету СТО могућности уместо ДВЕ“ изазвао је у Србији приличну полемику због поглавља у којем шведске ауторке, према тврдњама дела јавности, саветују родитеље како усмерити дете да постане геј. Односно, најмлађе уче како девојчице могу да се заљубе у девојчице, а дечаци у дечаке и да носе хаљине и другу сјајну одећу.

Уз то и мењају бајке, па се Пепељуга и принц друже, а полусестра ове лепотице се заљубљује у принцезу. Савет родитељима је и да дечацима купују женске, а девојчицама мушке играчке.
Према речима психотерапеута Зорана Миливојевића, оваквим начином васпитања може израсти читава генерација транссексуалних особа.

– Овакве књиге стварају конфузију и код родитеља и код деце, јер ако се малишанима нешто приказује као добро, иде се у ризик да пожеле да буду хомосексуални – каже Миливојевић за „Вести“, истичући да овакви савети стварају хаос, јер деца не знају шта су.

Застранили у експериментима

– У Шведској су најдаље отишли са новотаријама. У вртићима са децом се не прича у женском и мушком већ у средњем роду. То се може оквалификовати као застрањивање. Мислим да је тај социјални експеримент је штетан за децу, а потпуна је непознаница у какве ће они људе израсти – оценио је Зоран Миливојевић.

Оваквом пропагандом, каже Миливојевић, могу се добити тарнссексуалне особе које су најнесрећније у друштву и са великим бројем самоубистава. Збуњеним родитељима којима се нуди све и свашта, Миливојевић саветује да се у васпитању деце ослоне на здрав разум.

У Креативном центру (КЦ) тврде да је приручник намењен родитељима који желе да у васпитању обрате посебну пажњу на родну равноправност.

– Не промовише се хомосексуализам и нема саветовања родитеља на ту тему, у шта се могу уверити сви који пажљиво прочитају – каже директорка КЦ Љиљана Маринковић.

Д. Декић – Вести

фото: Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сви беже од свог вође: Александар Вучић је заражен и вирусом пораза

5 (15) Почео је распад Српске напредне странке. Паметнији и искуснији припадници картела дистанцирају се …

Напредне економске убице јавно признају да економску политику Србије води ММФ

4.2 (5) МЕЂУНАРОДНИ монетарни фонд дао је зелено светло за повећање плата у јавном сектору …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend