Ко је дозволио увоз и дистрибуцију содомитске пропаганде за децу из Хрватске у Србију?

Ко је дозволио увоз и дистрибуцију содомитске пропаганде за децу из Хрватске у Србију?

Мало сте се ви корисни идиоти преварили. Народ занима ко је тај именом и презименом да га наведете ко је дозволио увоз и диструбуцију деци основних школа содомитске пропаганде из Хрватске? Ко је то платио и колико? Страшно да се нашој деци намеће содомитска пропаганда и то деци у основним школама. Огромна већина грашана у Србији нема ништа са содомитима ни њиховим начином живота, НВО и покретима. Огромна већина грађана Србије су породични људи који неће да дозволе да добро плаћена и инструисана мањина против нашу децу у школама које ми плаћамо засипа содомитском пропагандом. Ту причу нећете да гледате! Содомита у свакој земљи према неким проценама има од око 1% до 3%. У ЕУ кажу да имају 6% содомита.

Не могу се огромној већини грађана наметати девијантне идеологије које апсолутно ништа заједничко не могу имати нити имају са свим тим људима. Апсолутно се такве девијантне идеологије не могу наметати деци и она не могу и не смеју бити циљ било чије пропаганде. Поготову не оне содимитске. Проблем у Србији је што се из самог врха власти води специјални рат против сопствене државе, народа, традиције, вредности…

Главни експоненти тог специјалног рата који се у овом случају води против наше деце су премијер Ана Брнабић и председник Александар Вучић. Епизода са децом и содомитском пропагандом која је убачена у образовни систем само је један део специјалног рата који Брнабић и Вучић воде против Србије и српског народа. Народ стога веома занима ко је и када дозволио увоз и диструбуцију содомитске пропаганде из Хрватске која је била намењена нашој деци. Занима нас дакле име и презиме тог јунака а занима нас из једног простог разлога. Прекршио је више закона па хоћемо да му помогнемо да заврши где му је место. У затвору.

А због читаве те приче о содомитској пропаганди за децу одговорност тражимо и од премијера Ане Брнабић која је поново доказала да није дорасла послу на коме се иначе налази као узурпатор суверене воље грађана Републике Србије. Зато да поднесете неопозиву оставку Народној Скупштини а не председнику и да се лепо торњате у три лепе пизде материне!

Милинко Милинчић

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Одлука Врховног суда у корист банака доказ да је све захваћено канцером корупције

Одлука Врховног суда у корист банака доказ да је све захваћено канцером корупције

Поводом правних ставова донетих на седници Грађанског одељења Врховног касационог суда 16. септембра 2021. године, …

Јоргованка Табаковић, вођин књиговођа опељешених пара од грађана, тврди: Опљачкани нису достојни пљачкаша!

Јоргованка Табаковић, вођин књиговођа опељешених пара од грађана, тврди: Опљачкани нису достојни пљачкаша!

О финансијском систему државе брине се гувернерка Јоргованка Цица Табаковић. Политичком и пословном каријером и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *