Ко нас то пљачка и задужује преко Београда на води?

Ко нас то пљачка и задужује преко Београда на води?

Поставља се питање ко то арчи и крчми народну имовину у Београду и то ради како му се ћефне? После најновијих дешавања у вези финансирања пројекта “Београда на води” који кредитно финансира Ерсте банка више је него јасно да је комплетан врх СНС и то онај на београдском као и на републичком нивоу умешан у тежак криминал, корупцију и пљачку грађана Србије и Београда јер је више него јасно да је пројекат Београда на води требало да послужи као велика праоница прљавог новца коју врх СНС-а ту пере плус узпут план је да се од Београда и Србије на тупаву фору отме веома скупо грађевинско земљиште које су ненормалним уговорима и то на штету Београда и Србије дали некаквим арапима који су само фингирали улогу инвеститора док је читав пројекат уствари најобичнија пљачка Београђана и Србије. У ту пљачку и отимачину укључен је читав напредњачки државни врх како на републичком тако и на нивоу Београда. Скупим грађевинским земљиштем у Београду треба платити СНС тајкуне и лопове. Ово је назапамћена пљачка грађана Србије и Београда коју спроводи Александар Вучић са његовим дупелисцима из СНС-а.

Због недостатка финансијских средстава, пошто Арапи не дају ни динар, две незавршене зграде подељене су у два предузећа (привредна друштва) како би свако могло бити гарант за кредит. Пре завршетка првих зграда “Београд на води” се и правно и финансијски распада.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић у јулу отворио фабрику, у њој данас нема ништа и никога

Вучић у јулу отворио фабрику, у њој данас нема ништа и никога

Пропагандна свита са челу са председником Србије Александром Вучићем могла би се назвати “Летећи циркус”, …

Фирма ујака министарке Зоране Михајловић истражује има ли литијума у Ваљеву

Фирма ујака министарке Зоране Михајловић истражује има ли литијума у Ваљеву

“Предузеће “Euro Lithium Balkan” које има истраживачку дозволу за истраживање присуства литијума на териоторији Ваљева, …

Један коментар

  1. Хљебе, хљеба, господару,...

    Лепо сам летос читао да су Вучићеве паре у банци у Дубаи-у, да као, Абу Зајеб то финансира, а уствари је финансијер је Вучић и његова камарила.За Зајебово потурање му је поклонио грађевинско земљиште Савамале.Правих пара је из Арабије стигло 35 (или 3,5) милиона евра, а остатак се финансира од већ продатих станова и пословног простора.
    Ако мене лажу, онда и ја слагах.
    Али људи помињу све трансакције траксативно, све по броју и датуму документа, тако да су ме убедили да је истина.Јесте да се АВ баца дрвљем и камењем на тај Магазин Таблоид, али људи су невероватно детаљни.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *