fbpx

Криминалци арапског порекла «привремено» контролишу велике квартове у немачким градовима

4.2
(5)

Они уцењују, присиљавају жене на проституцију, продају дрогу и врше убиства и друге злочине. Другим речима, организовани криминалци тероришу Немачку!

Крајем септембра 2019, савезни министар унутрашњих послова Хорст Зеехофер, заједно са председником Федералне управе криминалистичке полиције (БКА) Холгером Мунхом, представио је у Берлину на конференцији за медије актуелне статистичке податке о организованом криминалу у Немачкој (укратко: «ситуација је нормална»).

«Они контролишу нашу земљу, али не задуго. Знамо како је у Немачкој 2018. године против припадника организованог криминала покренуто свега 535 кривичних пријава».

«Број осумњичених током прошле године порастао је на 6.438. Више од 70% осумњичених су страни држављани. 7,2% њих су имигранти, односно избеглице», рекао је Зеехофер.

Арапски криминални кланови су један од највећих проблема у Немачкој. Њени чланови контролишу читаве области у великим градовима. Ти људи по правилу не подржавају немачке вредности и живе по својим правилима и законима.

Тренутно 45 криминалних кланова, који оперишу у Немачкој, имају арапско порекло, осам западнобалканско (ради се углавном о шиптарским криминалним групама) и три турско.

Балканска геополитика

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ДИЈАЛОГ: Иван Пајовић и Томислав Kресовић – Завере моћника су откривене и све су тачне! (видео)

5 (1) Гости емисије Дијалог на каналу Славија инфо били су професор Иван Пајовић и …

Болесна Вучићева услуга браћи арапима и поклон Етихаду: Пијте браћо, све Србија плаћа

5 (5) Србија је кроз директне субвенције већ уложила око 100 милиона евра у „Аир …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *