Куле „Београда на води“ су заиста ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ! (видео)

0
(0)

Јуче смо били сведоци пожара у једној од кула „Београда на води“ када је радник кажу непажњом запалио изолацију. Оно што је било веома чудно је да се пожар невероватном брзином проширио на чак шест спратова од места где је избио. Данас су грађевинци појаснили шта се ту заиста дешавало и зашто се ватра тако брзо проширила на чак шест спратова и то са спољне стране зграде?!

Грађевинци кажу да су каблови за електричне исталације провучени на спољном делу фасаде кроз усечену камену вуну и да је тако направљен ваздушни тунел испод јефтине композитне или алуминијумске оплате без икакве подконструкције! Тако је буквално направљен ефекат димњака! Ватра букти испод оплате на горе па су истопљени и стокови од алумунјима што значи да је температура била преко 600+ степени Целзијуса! Тако су под том високом температуром изгорела и каљена фасадна стакла?!

Грађевинци кажу да цела фасада мора да се скида како би се правилно поставила електрична инсталација.

Све остало је „држи води док мајстори оду“!

Напредна власт у Београду оваквим фушерајем доводи у животну опасност све будуће станаре ових кула које су овако како су грађене буквално шибице. Ако је овако споља рађена електрична инсталација како ли су је тек радили изнутра?

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Београд на води“ – тајна веза Вучића и Мила

4.6 (20) Зашто је владајући режим у Србији толико алергичан на довођење у политичку и …

Гори депонија у Винчи, шаље отрове, а ми чекамо ВЕТАР?! (видео)

4.3 (3) Депонија у Винчи је главни загађивач у Београду и то није никаква тајна. …

Један коментар

  1. Опасно је живети у таквим неквалитетним, не-изолованим конструкцијама које се изгледа и искривљују јер им подлога није у реду! Страшно је кад барабе неопразоване воде земљу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend