Лазаревац: Народ нема пијаћу воду а владајући режим расправља о позоришту!

Лазаревац: Народ нема пијаћу воду а владајући режим расправља о позоришту!

На дневном реду скупштине општине Лазаревац биле су данас тачке везане за рад Дома културе и Првог приградског позоришта. Док температура ваздуха у Лазаревцу готово сваки дан прелази 35 целзијуса и док Лазаревац нема пијаће воде представници владајућег режима би да разговарају о Дому културе и позоришту. У врелим летњим месецима Лазаревац остаје без пијаће воде јер за девет година на власти владајући режим није апсолутно ништа урадио да реши проблем водоснадбевања.

Њихови приоритети данас су Дом културе и позориште?! Да човек не поверује! Опозициони одборници ипак су данас на седници скупштине општине Лазаревац инсистирали да се расправља о проблему водоснабдевања као најкритичнијем и највећем проблему Лазаревчана. Одборници опозиције су навели да власт за 9 година није ни почела да се бави тим проблемом а због неспособности да реше проблем, одборници Заветника су од чланова већа, на челу са председником општине Бојаном Стевићем, тражили да поднесу неопозиве оставке и да своја места препусте људима који знају и могу да реше проблем који је основни услов за здравље и нормалан живот грађана Лазаревца!

Жртве владајућег режима у Лазаревцу су сви грађани јер они на буквално афричким температурама немају пијаћу воду! У време док тај исти владајући режим у скуштини Републике Србије доноси катасрофално лош Закон о водама у којем омогућује приватизацију водовода и воде која припада свим грађанима Србије. По ситуацију са водом у Лазаревцу најбоље се види колико је владајући режим неспособан да реши основне проблеме грађана јер нема чак ни идеју како би те и такве проблеме решио.

Србијаданас.нет

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Др Дејан Мировић, између осталог и аутор књиге “Бриселски споразум: хронологија и последице” објашњава за …

Вучић у једном дану задужио Србију близу 2 милијарде евра

Вучић у једном дану задужио Србију близу 2 милијарде евра

Србија се у једном дану задужила на међународном тржишту за чак 1,75 милијарди евра. Део …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *