ЛУДИЛООООО: Вучић, Мали и изнајмљени арапски глумац постављају "камен темељац" на врх зграде?!

ЛУДИЛООООО: Вучић, Мали и изнајмљени арапски глумац постављају “камен темељац” на врх зграде?!

Често се дешава да књиге превазиђу фикцију и да постану стварност, очигледна пример за то је Орвелова 1984. година. Међутим, и књига колумнисте Драгана Јовановића, једног од најпознатијих и најутицајнијих српских новинара чије колумне тренутно излазе за НИН, недавно је избацио књигу у којој је описао да ће болесни диктатор једне државе скочити са врха куле коју је градио годинама.

Болесном диктатору Александру Вучићу ништа није свето; док народ Србије цркава од врућине зато што у неким од највећим градовима нема воде, док радници раде 12 сати у пеленама у страним фирмама као да смо колонија и земља трећег веста, овај самозвајући Србин, а заправо полуалбанац се игра серије Подорично Благо и заједно са својим консиљерем, плагијатором и дежурном жутом сецикесом Синишом Малим се спрдају на крову зграде заједно са двоглавим Арапом инвеститором.

Ударају камен темељац за издају Kосова и Метохије, ударају камен темељац за покојног Владу Цвијана, ударају камен темељац за милионе паметних глава које су напустиле Србију да би они, изданци УДБЕ могли да онанишу над недужним и сиромашним народом.

,,Вучић и његов ходајући рачун у банци, Синиша Мали у друштву са изнајмљеним арапским глумцем кога представљају као инвеститора постављају „камен темељац“ на врху куле у Београду на води! Ако вам ово изгледа сулудо, онда се сетите да је Вучић од Србије направио микс Свазиленда и Дизниленда!”, приметио је Мирослав Паровић, а заправо би се могло рећи да је син Фахрија Муслијуа направио мешавину Kолумбије и Исламске државе, дроге на сваком ћошку, а на телевизијама са националном фреквенцијом лете одсечене главе опасних момака са улице.

Докле Александре, Фахрије ти, Ликане ти?

Славија инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Османи јавно каже да за њих "Бриселски споразум" не постоји који само још издајник Вучић спроводи!

Османи јавно каже да за њих “Бриселски споразум” не постоји који само још издајник Вучић спроводи!

Председница привремених приштинских институција Вјоса Османи рекла је данас да Приштина неће дозволити формирање Заједнице …

Телеком Србија срља у пропаст: Дуг увећан за милијарду и 150 милиона евра

Телеком Србија срља у пропаст: Дуг увећан за милијарду и 150 милиона евра

У протеклих неколико година Телеком Србија је агресивним наступом на тржишту мултимедијских услуга и ширењем …

Један коментар

  1. ПерунГромовник

    Govnar par exellance!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *