Ма дувај га ујаче Србији и Србима заједно са читавом ЕУ!

Ма дувај га ујаче Србији и Србима заједно са читавом ЕУ!

ХРВАТСКИ министар спољних послова Гордан Грлић Радман изјавио у Луксембургу да Србија мора да испуни још један услов да би била примљена у ЕУ.

„Од Србије се траже јасни одговори, пре свега суштински и одржив напредак у темељним подручјима”, рекао је он и додао да би Србија требало да покаже политичку вољу за испуњавање свих оних критеријума и реформи као и посвећеност европским интеграцијама.

„У том смислу гледамо на подручје владавине права, питање несталих особа, права жртава рата, процесуирање ратних злочина, сарадњу с међународним кривичним судом, признавање геноцида у Сребреници, јачање добросуседских односа како с чланицама ЕУ тако и онима изван ЕУ”, рекао је Грлић Радман, преноси хрватски портал Index.hr.

На маргинама састанка Већа за опште послове ЕУ у Луксембоургу одржане су две међувладине конференције о приступању са Србијом и Црном Гором, али без отварања или затварања иједног поглавља.

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Орбанов шамар ЕУ: Пољаци су у праву

Орбанов шамар ЕУ: Пољаци су у праву

Примат закона ЕУ није предвиђен уговором о чланству, рекао је мађарски премијер Виктор Орбан, коментаришући …

За путовања у ЕУ биће потребна инстант виза која ће коштати ...

За путовања у ЕУ биће потребна инстант виза која ће коштати …

За улазак у неку од земаља ЕУ грађанима Србије ће од наредне године бити потребна …

2 Коментара

  1. Kad fasisti optuzuju antifasiste. Umjesto da se pokriju usima i ne javljaju se. Izgleda da ih Njemacka bodri i pokusava od onih koji su vjecite zrtve kroz istoriju da napravi zlocince. Ali to im nece proci nikada. Istina je jedna i ne moze se mjenjati za laz i obmane.

  2. Kad ga žirafa zabije devi ( kamili ) , tada se izrodi ” mule ” u obliku Gordana Grlića Radmana , onda Hitler ne mora da se sekira , što je mirno umro u 72-goj godini … U tri reči ” Odvratan do grla “… I ne pripada ljudskom rodu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *