Насловна / Свет / Хелм / Масонерија подигла споменик Титу у Подгорици
Масонерија подигла споменик Титу у Подгорици 1

Масонерија подигла споменик Титу у Подгорици

Споменик Јосипу Брозу Титу постављен је у Подгорици, уочи 19. децембра, када се обележава ослобођење главног града.

Скупштина Главног града је 30. октобра усвојила предлог градоначелника Ивана Вуковића да у Подгорици буде подигнут споменик Титу, пренела је РТЦГ.

Вуковић је тада рекао да иницијатива о подизању споменика Титу не представља југоносталгију, већ доказ да Црна Гора остаје верна антифашистичкој оријентацији.

Подсетимо, Тито је добио свој споменик у на шеталишту и градској риви у Тивту крајем новембра. Споменик је поставила Невладина организација Генерални конзулат СФРЈ из Тивта поводом 29. новембра Дана Републике.

Танјуг

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Јереј Србољуб Милетић: Како је Мелетиос (Метаксакис) постао цариградски патријарх и да ли је он посејао данашње невоље у православљу? 11

Јереј Србољуб Милетић: Како је Мелетиос (Метаксакис) постао цариградски патријарх и да ли је он посејао данашње невоље у православљу?

Јула месеца 1935. године у Цириху, Швајцарска, након тешке шестодневне агоније умире најконтраверзнија личност у …

Антисрпска кампања у Црној Гори 14

Антисрпска кампања у Црној Гори

Црногорски покрет поднео је Врховном тужилаштву Црне Горе кривичне пријаве против Митрополије црногорско-приморске Српске православне …

4 Коментара

  1. Uzmite i onu crkotinu iz Beograda.

  2. vratija se jožek fetiš, kod glupih crnogoraca, vratija se joža.72 puta vas je bombardira po naređ. engliza. na goli otok vas otpravia, pobio vas ki veprove. bravo tupi cinogorciči.

  3. vratija se jožek fetiš, kod glupih crnogoraca, vratija se joža. na goli otok vas otpravia, pobio vas ki veprove. bravo tupi cinogorciči.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *