Ментално Разгибавање: Саопштење поводом саопштења менаџмента Б92 које је саопштило саопштење

0
(0)

Драги наш менаџменту, кроз ваше саопштење смо сазнали да се празници састоје од празничног и предпразничног дела за који смо сазнали касно увече,а после позива и вашег „ интересовања“ и „забринутости“ за тему коју смо тог јутра и најавили,а то је Вучићева биографија.

Никакви злонамерни људи нису то хтели да представе као укидање или скидање емисије Ментално разгибавање,него смо то учинили ми јер је тако заиста и било. Рекли сте нам да сутра немамо емисију. После велике буке која се ноћас дигла на друштвеним мрежама и реакције појединих политичара и људи из медија, схватамо да сте морали да дате најкреативнијој особи медју вама задатак да смисли неко саопштење, како не бисте ви испали бед гајс.

Наравно да ниједан здрав разум не би поверовао да се ми бунимо против плаћеног одмора од скоро двадесет дана, јер тобож,ето толико волимо да радимо. У први мах смо помислили да је реаговао Први Потпредседник Владе ,јер је тако заиста изгледало, бар нама двојици,а нешто касније смо се уверили да је душебрижништво дошло управо из ваших редова.Аутоцензура је мајка свих цензура.

Молимо вас да не вређате нашу интелигенцију и интелигенцију наших слушалаца саопштењима из доба Слободана Пенезића Крцуна.

 

Дарко Митровић

ДАРМАР ЦЕНТРАЛ ПРОДУКЦИЈА

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Бизговчина преговара осам година и понуда коју ће Србија добити је да је признају шиптарске нарко и терористичке банде

5 (5) Београд је добио одговор на питање — шта добија уколико призна независност Косова? …

ЛУДИЛО! Сад из буџета субвенционишемо и компаније кинеских комуниста са 75,8 милиона евра

5 (3) Зрењанин- На основу решења Kомисије за доделу државне помоћи Републике Србије, које је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend