fbpx

Нацисти „Десног сектора“ у Одеси силовали жене, мушкарце убијали па их запалили!

0
(0)

Лидер друштвеног покрета Југоисток Олег Царев тврди да је у Одеси у сукобима који су се десили 2. маја, у пожару у згради Дома синдиката, страдало више од сто људи, а међу њима и деца. Он наводи да је Десни сектор починио страшан злочин јер има доказа да су жене прво силоване, а потом поливане Молотовљевим коктелима и запаљене.

Олег Царев тврди да злочин у Одеси има многе веђе размере него што то признају украјинске власти, и да су ектремисти „Десног секатора“ неке људе прво убијали, а судећи по томе што су лешеви жена били голи може се закључити да су биле силоване, па тек онда поливене Молотовљевим коктелом и запаљене!

То је разлог што су тела горела „у фрагментима“, наводи Царев и тврди да полиција никога није пуштала у граду. Намера је да се прикрије тачан број лешева, као и ужасна чињеница да је тамо било и малолетне деце.

„Већ смо видели како се вршила истрага поводом случаја снајпериста који су пуцали како на полицију или Беркут у Кијеву, а онда и на демонстранте. Уверни смо да и овај случај власти неће истражити, па зато сами желимо да га истражимо и судимо онима који су извршили тај страшан злочин“, рекао је Царев за Глас Русије.

Он сматра да се радило о планираној провокацији. За фудбалску утакмицу су довезени навијачи из Харкова, а када су се враћали кући – искрцани су на другој станици. Сарадници државне безбедности Украјине довезли су аутобусе, а сарадници саобраћајне полиције су их пратили.

Посланик Обласног савета Одесе Вадим Савенко тврди да је према њиховим подацима убијено 116 особа. Он упозорава да се обдукција не врши, и то да не би постоја писани доказ да су људи имали прострелне ране на глави.

„Затим су паљени запаљивим материјалима, да лешеви не би могли да буду идентификовани“, тврди Савенко. Он наводи да је ту информацију добио непосредно од људи који су се налазили у Дому синдиката.

Властима је дата команда да прећуткују размере трагедије како би се пред светском јавношћу сакрило да је у Одеси извршена казнена операција против проруски расположених грађана.

Према званичним подацима кијевских власти у пожару у Дому синдиката у Одеси страдало је 46 људи, а више од 200 је повређено.

 

Срна

Фото: Напаки

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Четврта годишњица стравичног масакра у Одеси за који нико није кажњен (видео)

0 (0) На данашњи дан пре четири године, 2. маја 2014, припадници профашистичке партије Десни …

Карле, када ћеш опет у Одесу да постројаваш нацисте?

0 (0) Бивши шведски премијер Карл Билт разговарао је данас у Београду са председником Александром …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *