Србија

Највећи домет Вучићеве ИЗДАЈНИЧКЕ и АНТИСРПСКЕ политике: Билборд

Не пада снег да покаже брег већ да свака звер покаже свој траг. Тако је и у случају издајничког зверињака окупљеног око актуелног режима Александра Вучића и ситуације око статуса Косова и Метохије. Тај издајнички зверињак готово увек у медијима каже “будућег статуса” Косова и Метохије што прејудицира да тренутни статус Косова и Метохије не постоји што је најобичнија бесмислица.

Међународно правни статус Косова и Метохије је такав да је то и даље аутономна покрајина у саставу Републике Србије и да је неприкосновени суверенитет Репубике Србије потврђен и Резолуцијом Савета безбедности број 1244. То је задњи мађународно правни документ који се бавио правним статусом те територије. Стране трупе које су на ту територију ушле после повлачења српске војске и полиције ушле су ту уз пристанак и дозволу тадашње СР Југославије тј. Србије. Та територија није војно освојена нити од стране шиптарских терористичких банди нити од стране НАТО  већ је до уласка међународних снага на њу дошло уз изричиту сагласност и дозволу тадашњих југословенских тј. српских власти како би се спречила даља хуманитарна катастрофа изазвана једностаном агресијом дела тзв. међународне заједнице на Србију а читав процес аминовао је Савет безбедности УН.

То су чињенице и око тога нема спорења. Највећи помаци ка независности те територије и њеној шиптаризацији урађени су и направљени уз помоћ званичног Београда и режима који су после државног удара и пада режима Слободана Милошевића 2000. године доведени и инсталирани на власт у Србији. Највећу улогу у том процесу одиграли су режими Бориса Тадића а потом и режим Александра Вучића. Они су за стварање независног шиптарског Косова више урадили него Призренска лига и сви непријатељи Србије заједно.

Не само да су представници владајућих београдских режима потписивали некаква квази међународна документа и некакве квази међународне уговоре са представницима шиптарских нарко фисова они су отишли и корак даље па су те лажне међународне уговоре и документа противзаконито и противуставно уводили у правни поредак Републике Србије а успут као део организоване непријатељске криминалне групе утицали и на рад Уставног суда Србије за шта постоје и материјални докази. Та наводна међународна документа и уговоре која су издајничка говна из Београда потписивала са представницима шиптарских нарко фисова уопште се не могу третирати као валидни мађународни уговори и документа јер та окупирана српска територија никада није била нити ће бити део система УН. Тако да те небулозе којима покушавате да дате некакав легитимитет и легалитет сакривајући се иза Европске уније можете да окачите мачку о реп. Ту није реч о било каквим ваљаним, легалним и легитимним међународно правним уговорима и документима већ реч о документима које су у име некакве непостојеће и међународно НЕПРИЗНАТЕ и НЕПОСТОЈЕЋЕ државе потписивала приватна лица.

Све што су представници издајничких српских режима потписали у Бриселу а што води ка некаквој легализацији окупације дела суверене територије Републике Србије је незаконито и противуставно и за све то ће они који су потписивали те идиотизме и непријатељске акте кад тад и кривично морати да одговарају. Све што је се дешавало и дешава на територији Косова и Метохије проузроковано је непријатељским политичким одлукама које доносе и спроводе некакви тзв. носиоци власти попут рецимо Ивице Дачића и Александра Вучића. Нема ту никаквог права ни закона нити међународних уговора и односа већ само бруталне самовоље издајничког и криминализованог политичког руководства Републике Србије.

Тако је највећи  национални успех те и такве националне политике коју води Александар Вучић постављање билборда “Заједнице српских општина” на северу Косова и Метохије. То издајничко говно и даље инсистира на комaдању суверене теритoрије Републике Србије и у томе има помоћ одређeноg броја људи у централној Србији као и са Косoва и Mетохије који те његове издајничке и незаконите политичке одлуке покушавају да спроводу у дело а све у корист шиптарских нарко фисова и терориста.

Зато ћете сви бандо издајничка кад тад да робијате.

Милинко Милинчић

Србијаданас.нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!