Напредњаци направили журку док је цела Србија плакала због „Олује“: Ево како су се бахатили у Врању!

0
(0)

Врање – На дан када је на свим политичким нивоима у Србији одавана почаст жртвама „Олује“, градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Врању организовао је коктел на базену код Спортске хале за своје чланове и симпатизере, „као израз захвалности партије према чланству и бризи о њима, јер је поред свих активности током предизборних кампања, на крају и њима потребно опуштање“, известила је страначка телевизија СНС Врањска плус, пишу „Врањске“.

На коктел су очигледно позвани само одабрани медији, односно они којима власт, оличена у СНС, даје паре на локалним конкурсима за суфинансирање медијских садржаја, попут ТВ Врањска плус“ (6,5 милиона динара за десетак минута властите продукције дневно), док „непожељни“ и за СНС „непослушни медији“, попут „Врањских“ или „ОК радија“ и још неких медија који извештавају у интересу јавности а не партије на власти, нису добили позивницу за овај „еминентан скуп“.

Напредњачка Врањска плус, извештавајући на свом веб порталу о овом догађају пренела је речи председника Градског одбора СНС Славише Булатовића, да је романтичан скуп крај базена био „прилика и начин да се чланство боље упозна, размени искуства на решавању одређених проблема и помогну једни другима“.

„Имају прилике и да непосредно разговарају са функционерима странке и директорима предузећа како би изнашли решење за свакодневне проблеме“, рекао је популарни Булат том приликом и додао да ће сличне активности бити организоване и у наредном периоду.

Иако је прошло годину дана од како напредњаци столују на власти доста тога је урађено, али је руководство свесно да су услови живота и даље отежани.

Зато најављују већи труд и залагање у даљем периоду који ће пре свега бити сагледан кроз интерес грађана.

Дружење је било прожето песмом уз наступ локалних музичара, а гостима је на располагању било и послужење са храном и пићем“, констатује новинар ТВ Врањска плус у прилогу.

Булатовић је рекао да сав трошак коктела „иде на терет Градског одбора СНС, у складу са законом преко рачуна централе странке“.

„Објекат је изнајмљен путем уговора, а све је то лако проверљиво и у складу са законом“, нагласио је Булатовић у изјави за ову привилеговану ТВ кућу.

Еспресо.рс / Врањске

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредњаци тотално уништили производњу купине

4.2 (5) Пре пет, шест година под засадима купине је било више од 6.000 хектара, …

Нови Београд: Шапић направио коалицију са СНС-ом

0 (0) Након што је Шапић подржао срамни Споразум у Вашингтону добио је и награду. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *