Напредњак, директор “Наменске” из Лучана сестри погинулог радника: Марш у пи*** материну! (видео)

Напредњак, директор “Наменске” из Лучана сестри погинулог радника: Марш у пи*** материну! (видео)

5
(6)

Радош Миловановић, директор фабрике „Милан Благојевић-Наменска“ из Лучана, коме суди за погибију двојице радника, данас је, уочи отварања главног претреса у Основном суду у Ивањици, поново изазвао инцидент у ходнику, када је опосовао Мирјану Миливојевић, сестру страдалог Миломира Миливојевића.

Милован Миливојевић, отац страдалог, у том тренутку није био у згради суда, а када је чуо шта се догодило, видно потрешен и узнемирен ушао је у ходник испред суднице и обратио се бахатом Миловановићу речима да не сме тако да се обраћа његовој породици.

Миливојевић је потом ушао у судницу тражећи од поступајућег судије да га заштити.

“Судија, молим Вас. Дошао сам овде с тешком муком. Једно дете сам сахранио.Докле да ми ова седа глава тера у материну живо дете. Прошли пут је он Вама писао допис да смо ми њега вређали, а нисмо, него је он нас”, рекао је уплакани Миливојевић, грцајући у сузама.

Оптужени директор је потом негирао да је било кога опсовао, тврдећи да он ни не зна ко је његова ћерка. Он је на претходном рочишту оптужио ожалошћену породицу да је њему добацивала и вређала га, што су они категорички негирали.

Суђење оптуженима за несрећу у фабрици у којој су 14. јула 2017. године погинули радници Миломир Миливојевић и Милојко Игњатовић, требало је да буде одржано 03. априла, али је због епидемије коронавируса одложено за данас.

На почетку суђења одбрана оптужених тражила је да се након саслушања Томе Спајића претрес прекине, због како су рекли, отежаног одржавања процеса и због чињенице да су оптужени угрожена категорија, мислећи тиме на пандемију коронавируса. Милован Миливојевић успротивио се томе и рекао је и он угрожена категорија, као и да одбрана оптузених само жели да одуговлачи процес.

“Две године је било потребно да се подигне оптузница. Не зелим одлагања. Нек умрем овде и син ми је мртав”, рекао је Милова Миловојевић.

Нова.рс

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Директор “Наменске” из Лучана нема за плату радника, али има за базен (видео)

Директор “Наменске” из Лучана нема за плату радника, али има за базен (видео)

5 (4) И док генерални директор „Милан Благојевић – Наменска“ Лучани Радош Миловановић, обавештава раднике …

Најбоље да питаш Сороша да ли ће и када српска деца да крену у школу

Најбоље да питаш Сороша да ли ће и када српска деца да крену у школу

0 (0) Председник Александар Вучић не искључује могућност онлајн наставе у новој школској години због …

Један коментар

  1. e majmune, gurbete i indijancu, jebo ti ker majku razbojnicku, neces dugo ni ti ni tvoji zastitnici a onda ces morati u indiju da sacuvas bulju poganu il ces ostati u kavezu.
    mamu sviju teraj u materinu.
    moraces jos racun poloziti koliko municije je nestalo i kome si je prodao i tako dalje i tome slicno.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend