ИНТЕРВЈУ: Дејан Златановић – Андреј Вучић превози емигранте кроз Србију?! (видео)

5
(2)

Гост Славија инфо био је уредник портала Србин.инфо Дејан Петар Златановић. За Славија инфо Златановић је ексклузивно открио како функционише превоз миграната од границе са Северном Македонијом до Мађарске и Хрватске границе. По речима Златановића мигранте преузима републички МУП и у необележеним возилима и аутобусима са затамњеним стаклима вози исте до Ниша а често и даље а све како незванично сазнаје организује брат председника Вучића Андреј.

То је главни разлог зашто се у медијима које контролише Александар о овоме ћути. Искључиво долазе млађи мушкарци и велика већина њих не прави проблеме приликом боравка у Србији али проблем настаје кад крену да их враћају са граница и из Европе овде јер ми смо прва земља која је пристала да их региструје. Бизнис Андреја Вучића руше народне патроле својим присуством и он све ради како би их склонио, често користећи полицију за личну употребу. Грађани Србије о овоме не знају ништа и олако то прихватају али овом приликом желим да их упозорим да све више долазе они који праве проблеме, а нарочито треба водити рачуна ноћу и приликом коришћења банкомата. Авганистанци хероином плаћају транспорт јер пара немају.

Поред ове теме било је и доста речи о томе на који начин се финансирају таблоиди и како они заправо рекетирају општине широм Србије кроз тзв пројекте. Београд на води је по мишљењу госта место преко кога се перу паре стечене криминалом. Вучић се нажалост окружио искључиво полтронима и будалама и зато нам тако и иде. СНС је веома опасан по националне интересе Србије, чак и више од претходног режима. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Палма је био го кад је девојчица ушла у собу…“

„Палма је био го кад је девојчица ушла у собу…“

4.4 (13) Сведочење мушкарца из Јагодине у коме је раскринкао Драгана Марковића Палму преносимо у …

Дачић се пере од Палме и афере подвођења малолетница

Дачић се пере од Палме и афере подвођења малолетница

5 (5) Лидер социјалиста, који је у видео сведочењу поменут као један од учесника прослава …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend